the desert
Reaksiyon puanı
6

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Abblaların abblasıııı sevincli Vallahi benn iyiyim ::) Yani, iyiyim işte y789Bindik bi şeye gidiyoruz kıyamete khkh56khkh56 Gördüğüm herşeye gülüyorum smil56 İnternette 2 cümlem arası kessin bi gülücük oluyor sevincliÖyyle işte guitar Senn nasılsın baakemmmm sevincli cilgin8978977y789actionsmilesevincli
    Biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

nasılııııııızzzzzz bakalııııııııııııııııııııııııımmmmmmm sevincli
    S
    evett sitenin delisiyim benn ::) iyiki varsınn sevincli hepp böyle mutlu ol İnşallah blissy
    S

böööö!! merabalar ablacımm, nasılsınn ::) seni bi ziyaret ediyim dedim nasıl ne alemde sevincli
    iyiki varsın seni çooookk mu çoookk seviyoruuuzz, seviyoruuumm
    cnm merhaba..nasılsın? yazmıştım sana ama sanırım sitedeki karışıklık zamanına denk geldi güncelleme yapınca silinmiş yazdıklarım. geldim hadi mareşel ol artıkın:) demişsin mareşellik yıldızlarım göklerde hayal şimdi:))) iş güç yoğun geçio eskisi kadar sık giremiyorum siteye. sen neler yapıosun.. birde şu yılbaşı gecesi çekilişi sonuçlarından haberin varmı onunla ilgili hiç bi yazı görmedim. kimler kazandı noldu? koskoca mareşelin haberi olmazda kimin olur:)) yazarsan sevinirim. hoşçakal
    S
    merhabalarr actionsmile mutlu yıllarr bu arada sevincli nasılsın iyisinn t678
    oooo... nasılsınız yüzbaşım?hiç sesiiniz soluğunuz çıkmıyor:( özledik ..nerelerdesiz? online gören mareşellik:)))))))))
    S
    bende idare eder yaa işte partysmiley sınavlara hazırlanıyorum terli345 merak etdim ne zamandır görememişdim de bi hatrınızı sorayım demişdim actionsmile hep mutlu kalın Allah'a emanet olunn blissy
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri