H
Reaksiyon puanı
87

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• hayatım gerçekten değişti. bende mum vardı ama kibrit yoktu. mumu yakan kibrit olduğunuz için teşekkür ederim.

atakan beye , özlem hanıma , abdullah beye , şekercim belgin ' e sevgiler...
    S
    başlığı mutluluk gel yaptığınız için tşk.ederim iyiki varsınızy789
    Herkese merhabalar

Ben izmirden Dilek pilates ve yoga nedir diye araştırırken site isminiz dikkatimi çektiği için burdayım, yardımlarını bekliyorum.
    Atakan bey cok rahatsiz oldugum,okurken beni utandiran bir konuyu kapattiniz .Inanin bugun ben yazacaktim ama haddim olmayacagini dusundum.Ayrica paylasim yaptim .tesekkur bolumune tesekkur ,iyiki varsin .Ben de '' iyiki varim '' eklenmesi taraftariyim .Kendinize iyi bakin .
    Selamactionsmile
    kutlarım sizi ve ekibinizi; bu siteyi oluşturduğunuz içins456
    ben 6 gün oldu başlayalı; ego ve suçluluk dinliyorum.
    tavsiyelerinize harfiyyen uymak planım krzm67
    gelişmeye istekliyim, kabul ediyor ve onaylıyorum...
    burada olmaktan da çok keyif alıyorum 8977
    bu müzikleride sesli olarak yüklermisiniz rica etsem daha verimli olacağına inanıyorum sadece müzikler var bende ney ve klasik doğa sesleri birçok albümler var ruhen rahatlamak için zaten daha öncede bu tarz müzikleri dinliyorum dan gibson's albümlerini beethoven albümlerini mozar Deva premal albümlerini 2009 saul of freedom music for fresness yoga and spa albümü the best pop opere 2009 albünü dinliyorum sizin de koydunuz telkin müzikleri sesli olursa sevinirm daha faydalı ve daha yararlı olur dinleyenler için terapi gibi olur
    inanın çook merak ettiğim bu konuyla aydınlanmak sınırlaımı bilmek istiyorum...ama site nasıl kullanılıyor öğrenmem zaman almaz umarım....sevgiyle.
    E
    Valla hangi ara gelip sitede yazı yazdığınızı anlayamıyoruz :D gizliliğinizi iyi koruyorsunuz doğrusu. Birgün sizi online görme dileğiyle. Sevgiler....
    Merhaba Derya hn
    Telkinlerin etkileri kalıcıdır.Ancak dalgalanma süreci olabilir.Bunu herkes yaşayacak diye bir şey yok.Ancak böyle bir şey yaşarsanız da bu geri dönüş değildir.
    Paylaşımlarınızı takip ediyor ve katılımlarınız için teşekkür ediyorum.
    sayin atakan bey ,oncelikle size ve calisanlarina tesekkur ederim .size soru sormam lazim takintilarindan yeni kurtulmus birisi olark,acaba bu gecici bir mutlulukmu diye takiliyorum tabiiki kontrol altina aliyorum hemen takintimi,size soruyorum gecici bir mutluluk,affetme,kendine guven ,yasamak istemiyorum bu konuda ne dersiniz?birde acaba cokmu paylasim yapiyorum ,insanlari kirmak ,yormak istemem ama kendimi tutamiyorum onlarinda benim konularimla degisimi gormelerini istiyorum yardimci olurmusunuz .?kendinize iyi bakin
    S
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri