cansin sen
Reaksiyon puanı
4

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    S
    canım benim günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnblissyblissyblissy
    merhaba canım,nasılsın?..

Çok geçmiş olsun..Sarsıntıyı sağ salim atlatmışsınız..Bu korkuyu defalarca yaşadık biz de,Rabbim büyük felaketlerden korusun hepimizi..

küçük kızınla ve tüm sevdiklerinle birlikte sağlıklı nice günler yaşaman dileğiyle..
    S
    canım benim sen nasılsın azram nasıl çok sevindim bir şey olmadığına sevgiyle hep mutlu kal...y789
    cansın çok geçmiş olsun arkadaşım. ben izmir de oturuyorum burda da deprem olmus saat 8 gibi ama ben farketmedim şükür ki. deprem üssü aydın olarak gözüküyordu. umarım iyisinizdir. Rabbim depremlerden afetlerden korusun cümlemizi.
    S
    kiss3kiss3kiss3kiss3kiss3kiss3iyiki bizimlesin
    S
    canım benim her zamanki gibi çok düşüncelisin ve beni şimartıyorsunO0 her şeyin gönlünce olması dileklerimle iyiki varsınnny789
    ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ARKADAŞIM ŞİMDİ SENDEN HABER ALINCA ÇOOK MUTLU OLDUM. GEÇMİŞ OLSUN CANSIN, SAĞLIĞINA DİKKAT ET BİZLERİ DE HABERDAR ET. SAĞLIK VE MUTLULUK DOLSUN HAYATIN. İYİ Kİ VARSIN ARKADAŞIM.
    CANSIN SEN,SENİN İÇİN DİLEĞİM, MUTLULUĞUN VE POZİTİF ENERJİN HER DAİM SENİNLE OLSUN.
    BİZLERİ DE UNUTMA SİTEDEN FAZLA UZAK KALMA OLUR MU MERAK EDİYORUZ BAK.
    S
    geçmiş olsun bitenim her zamnaki gibi çok naziksin küçük hanım nasıl oldu bu arada isni ne sevgiyle mutlu kal
    S
    yaşıyormusun nerelerdesin güzelimblissyblissy
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri