D
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• derya hanım,anasayfadaki "sebest kürsü" başlığına değil de,altındaki konu başlıklarına bakın..Bu başlıklardan istediğiniz konuyu iceleyebilirsiniz..Bende bir sorun gözükmüyor..
    günaydınlar gününüz aydın olsun:)ben şu anda ego kendine güven ve mutluluk telkinlerini dinliyorum birde çekim defterim var onu yazıyorum ihmal etmeden birde birde eft yapıyorum(zorda kalınca hihi)uyurken dinliiyorum genelde bide hastanede hastalarla birlikte dinliyorum zorunlu telkin yapıyorum onlara:)iyilik melekleri hep sizinle olsun :)
    S
    canım arama bölümüne kuantum sıçrama yaz ve o paylaşımlara bak.her şey gönlünce olsun
    S
    her şey gönlünüzce olsun iyiki varsınız
    merhabalar.çoook teşekkür ederim mesajınız için.valla iyki yazmışsınız kendime güvenim daha çok geldi.dediğiniz gibi inşallah birgün banada faydası olur.
    S
    harika gidiyorsunuz derya hanım bende gurbetçi bir ailenin türkiyed yaşayan kızıyım mutluluk huzur gölge olarak takip etsin sizi
    S
    çooookk sağolunn gerçekdan hepinizi çoooooooooooookk seviyorum teşekkür ederim Hayırlı bayramlar :::)))))))
    Merhabalar sevincli sevincli

derya hanım; forumda az önce yaşadığınız güzel sonuçlarınızı okudum,inanın kendim yaşamış kadar sevindim mutlu oldum..
    Bundan sonra da tatlı bebişleriniz,ailenizle birlikte bu mutluluğunuzun artarak devam etmesini diliyorum..

Şu an gördüğünüz tedavinin telkinlerle birlikte çok güzel sonuçlanacağına eminim..Siz mutlu bir insan olarak,yanınızdakilere de mutlu olmayı öğreteceksiniz..

Herşeyin gönlünüzce olması dileklerimle..956k

Sevgiler..actionsmile

bengusu cok guzel resim tesekkurler ,kendine iyi bak sitede actigin hayatim degisti cafeni cok begendim,kahveler beles :)iflas etme
    merhaba derya hanım:Dteşekurler gunluğumu vs okumanız cok mutlu ettı benı ınanın...hoşgeldınız........:D
    ya cokmutluyum bende gunluk tutmak istiyorum nasil yapildigini bilmiyorum omrumde ilk defa sabah saat 07.00de dus aldim, makyajimi yaptim, cocuklarimi giydirip birde kahvalti hazirladim ustelik, ruyada gibiyim bunlari basarmak ne hafifletti beni bilemezssiniz konubisikletbasligina bir girebilsem paylasicam tesekkurler ne diyim allah razi olsun
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri