P
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    merhabalarr nasılsınız actionsmile hepp onun gibi mutlu kalınn İnşallahh
    S
    İnşallah bende sizinle tanışmak isterim :)))
    sevgili pyske,bu üç telkini birarada dinleyebiliyoruz zaten:)

Egoyu önce, suçluluğu sonra dinlemekle hatalı dinlemişsin,çünkü bu ikisi birbirini tamamlayan telkinlerdir..Birlikte dinlenmesi gerekir..
    Mutluluk telkinini de ilave edeblirsin..Hatta ihtiyacın varsa erken uyanma ve erteleme telkinlerini de ekleyebiliyoruz ilk etapta.. Çünkü içerikleri kısa ve ilk telkinleri destekliyor..actionsmile

80 saatlik süreden sonra da kendine güven,topluluk ön. kon. vs. telkinleri ekleyebiliyoruz..
    Ne güzel işallah sen geldiğinde tanışma şansıda buluruz bi zaman :) bende okuduğumda baya etkilendim açıkçası
    S
    yazıyı okudum son paragraf beni uçurrdu blissy elinize sağlık sevincli aynı yerde oturuyormuşuz ailem aankarada benimde ben üniveersiteyi kazandım bu sene istanbuldayım öyle işte hayat bizim music45
    S
    açıkçası bnde hatırlamıyrm :-) nyse hayat güzel xD byes
    S
    bu bahsettiğim derken dusun2 yalnızlık konusu mu. .
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri