sudem8
Reaksiyon puanı
7

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Sudem merhaba iki nokta teknigini senin sayende kesfettim bu sayede ehliyetimi iki noktada aynen hayal ettigim gibi kazandim ve sana kucak dolusu sevgiler tesekkürler göndermek istedim.Iyiki varsin ve iyiki burdasin hoscakal.
    Sudem merhaba,
    seninle tanistik ve sen gelmez oldun.
    insallah hersey yolundadir.
    gorusmek dilegiyle...
    sevgiler.
    Oh,nihayet döndün sudemcim..sevincli

Özledik canım seniii,

Bu aralar forumda tenhalaştı,eeee 7/24 redflowersimiz de yoğun..y789
    Açığı kapatmaya çalışıyoruz ama olmuyoooor sevincli
    Döndüğüne sevindim, herşey gönlünce olsun..kiss3
    merhabalarkrzm67
    sayfana kocaman öpücüklerimi ve sevgimi bırakıyorum....u859
    bütün güzellikler senin için olsun
    sudem'ciğim nerelerdesin canım,
    özledik seni..ark5
    tatil bitti, temizlik bitti, e dön artık...actionsmile

Sudem'ciğim, ben de seni özledim sevgili arkadaşım. Yerleştim ve şimdiye kadar olan biten her şeyden çok memnunuz ailece. Desteklerin için çok teşekkür ederim canım. Şimdi benim işimde sıra. Bu konuda da desteklerini bekliyorum. Senin için de her şey yolundadır umarım. Seni seviyorum...O0
    Sudemcim ,güzel yürekli insan nasılsın?umarım tatilin çok güzel geçiyordur...sevgilerrkahvesmiley
    sudemcim merhaba epeydir seni göremiyorum bazı değişiklikler olmuş herhalde bende epeydir aranızda bulunamadım işler malum sana sormak istediğim bazı şeyler var çooooook özledim hepinizi
    Canım,tatile gidiyorsun demek..

Bol bol eğlen benim yerime de..

herşey gönlünce olsun,
    manzara ne güzel değil mi,tam ho'op-arın yeri..sevincli

Bu akşam nişanımızı yaptık :)
    Sana haber vermeden yatmak istemedim, çok yoruldum Sudoş'um dinlenmem gerek.
    Çok öpüyorum seni kiss3
    Merhaba Sudem, bana yazdığın mesajı geç gördüm. Sonra sana mesaj yazdım ama yanlış bir şey yapmışım sanırım. Mesajım gitmemiş.
    Yazılarını forumdan takip ediyorum. Enerjin çok güzel. İnsanın yüreğini ısıtıyor. Yakınların çok şanslı.
    Bu arada Ho'op arın dayanışma hattı son günlerde hareketsiz. Sayenizde ben de hergün arınıyorum. Sizlerle aynı anda online olamıyorum ama sizlerin varlığınızı düşünerek arınma yapıyorum.
    Görüşmek üzere...

Sevgi ve ışıkla...
    slmlarrr:)) evınızı merak ettım sımdııııı... herseyın gonlunuzce olması ne guzell darısı dıger butun guzel ınsanlara
    ne demek canım tabii sorucam....

ben bu ara evdeyim...yıllık izin...istanbula gitme planım vardı ama ne arkadaşım uygun olabildi nede ben...bide üstüne hastalandık sunayla...rt67

sanırım yediğimiz bişey dokundu...dün yattım biraz...bu gün iyiyiz çok şükür...y789
    Sudem redflowersin hayalindeki evi tutmasına çok sevindim,inşallah bende hayalimdeki evde,ve yerde otururum kahvesmiley
    sudem seni seviyorum ,seni görmesemde varlığın bana huzur veriyoo,nedense ağlamak geldi içimdenağla2
    Sudoş'um evi tuttuk, hatta ev demesek de olur :) Rüyalarımdakinin aynısı, görünce şok yaşadım resmen. İlk seninle paylaşıyorum, forumda çok kalamıyorum hem misafirlerim var ablamlar hem de telaş biliyorsun. Bir ara uzun uzun yazarım. Beni takip etmek isteyenler de sana bakıversinler napalım y789

Öptüm canım
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri