Freshness
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ????????? kaybolup gittinnnnnnnn.......
    Merhabaaa Freshness,O0

Nasilsin,umarim hersey yolundadir

Gunun butun guzellikleri seni bulsun,yuregin sevgi ve huzurla dolsun.blissy
    Sevgi ve selamlarimla...actionsmile
    Sevgili Freshness ben en ustteki arama yazan bolumden yapiyordum aramayi ama alttaki google ozel arama yazan bolumu gormemistim.ordan aratinca buldum ilgili konuyu y789 actionsmile
    Merhabaa Fresness !

Mesajin icin cok tesekkkur ederim,cok sevindim 956k

Eft hakkinda hic bilgim yok ve ben sitede arama yapmak istedigimde,arama yazan yere aramak istedigim seyi yaziyorum ama hic bir aramamdan sonuc alinamiyor.arama yapmanin baska bir yolu var mi bilmiyorum. 4897

Ayrica senin adina cok sevindim.Ne kadar guzel sorunlarin hakkinda boyle dusunup bu kadar yol katedmis olman.benim icinde buyuk bir umut kaynagi oluyor ,senden boyle duymak.

Hersey gonlunce olsun,sevgiler smiliyface
    Sertab Erener - İncelikler Yüzünden

Albüm Adı : Sertab Gibi

incindim, incitildim derinden
    terkettim kendimi

tesadüfen karşılaştım içimde
    kendimle yeniden

bir minicik kız çocuğu bak
    duruyor orada hâlâ
    anlatamam gördüklerimi
    o neşeli çocuğa

artık beni asla yaralayamaz
    hayat eğer istemezsem
    yıllar beni kolay yakalayamaz
    ben durup beklemezsem

siz yine de incelikli davranın
    benim kadar değilse de

ben bu yüzden, incelikler yüzünden
    belki daha çok üzüldüm
    Merhaba Arkadasim,
    Sayfana ilk yazan ben olmak istedim:)
    Nasilsin gorusmeleyeli,iyisindir insallah.
    Senin actigin konulari,gunlugunu,seninle konusmalarimizdan sonra okudum ve biraz uzuldum.
    Ama senin bana dedigin gibi,artik burda olduguna gore hersey bundan sonra daha iyiye daha guzele dogru gidecektir :)
    Bu arada telkinleri sekiz saati tamamlayamasamda hergun mutlaka en az 5 saat dinliyorum.
    Selam ve sevgilerimle...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri