H
Reaksiyon puanı
87

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• hayatım hiç ummayACAĞINIZ KADAR BERBAT GEÇİYO AİLE PROBLEMLERİ DERKEN BİDE SEVGİLİMGİTTİ 1 SENE SONRA GELCEK TABİ BİDE SINIAV DERDİ ARTIKK KENDİME GÜVVENMİYORUM SANKİ YARDIM İSTİYORUM LÜTFENNNNNNNNNNN..
    suçluluk duygusunu yükleyemiyorum e postama gönderirseniz sevinirim nevin.aydogmus@hotmail.com onu mutlaka dinlemem gerek lütfen yardım edin
    Merhaba.. 2 yaşında bir kızım var ona uygulamam gereken bir şey varmıdır acaba veya çokmu erken o yaşta ?
    mrb..ben sınav stresi ile ilgili telkini indirmek istiyorum fakat bütün linkler sorunlu..lütfen çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var..
    atakan bey merhaba, benim bir sorum olacaktı. telkinlein çocuklar üzerindeki etlilerini merak ediyorum olmuz bir etki yaratır mı? benim on yaşında bir kuzenim var. on yaşında olmasına rağmen daha okumayı öğrenemedi. öğrenme güçlüğü var ve son derece içine kapanık. hem okula hem de rehberlik araştırma merkezine devam ediyor. onun için yapabileceğimiz bir şey var mı, telkinler telkinler nasıl bir etki yapar. cevaplarsanız sevinirim.
    mrb ben hala cevap alamadım . ücretli telkinler e posta ile almam mümkünmü şimdiden teşekkürler
    Aytaç bey sizinle online destekten konuştuk sorunuzla ilgili..
    Sn Valan server değiştiği için bir süre rapidden yükleme yapabilmektesiniz..
    Online destek bölümünden yardim alabilirsiniz.
    Siparislerinizi link olarak alabilirsiniz tnkuzm sizde online destekten bilgi alabilirsiniz.
    mrb daha önce mesaj attım ama cevp alamadım. ben spariş versem .sparişlerimi e posta ile almam mümkünmü? kargo ile almam mümkün değil. şu an görevdeyim. özellikle fotoğrafik hafıza telkini almak istiyorum.
    merhaba ben bir türlü cd indirmeyi beceremedim günlerdir deniyorum bir yerde hata yapıyorum herhalde yardımcı olursanız çok memnun olurum sevgiler
    merhabalar, bu güzel siteye yeni katıldım. yaşadıklarımdan kaynaklandığını düşündüğüm bir takıntım var: daha önce flört etmiş biriyle evlilik hayali bana inanılmaz derecede rahatsızlık veriyor. bundan dolayı da evlenmek istedğim halde bu koşula uygun birini bulmak bu dönemde nerdeyse imkansız.sürekli huzursuz ve bunalımlıyım.bu stresten olacak ki saçlarım da büyük bir hızla dökülüyor. bu takıntımdan kurtulmak istiyorum en kısa zamanda. doğuda urfanın geri kalmış bir ilçesinde öğretmenlik yapıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz...
    Atakan Bey; Ankarada en yakın ne zaman seminer yapmayı planlıyorsunuz ? artık katılcam inş:)
    merhabalar Atakan Bey,
    güzel haberlerle geldim...sevincli kızım için telkin yaptırmıstım sınav heyacanı ders başarısı v.s. gibi çok ise yaradı kızım istedigi bölümü kazandı size ve Özlem Hanıma çok teşekkür ederim 956kşükürler olsun çok güzel duygular yaşadık............happy6
    Merhaba
    Free life
    Sitemize online destek bölümü ekliyoruz.Böylece günün büyük bir bölümünde online destekten bizlere ulaşabileceksiniz.
    Sorunuza gelince tabii ki hükmedebilmek için süreklilik gerekiyor.Telkinler bu nedenle varlar.

Merhaba Shriavada telkinleri size gelen mail linkinden indirebilirsiniz.
    Hsevgi sizin için de aynı yanit geçerlidir.

Merhaba Taraf boy uzatma telkinimiz 50 tl dir..
    bilgilendirme at hayatimdegisti.com yada online destek bölümünden talepte bulunabilirsiniz.
    05395596422 cep telefonumdur bana her türlü sorununz için ulaşabilirsiniz.

Sn Tengin kilo alma için de etkili çalışmalar yapmaktayız.

Wampirella ders çalışma için çalışmamız bulunmaktadır.

Sn Esos reiki ile ilgili farklı görüşler var.Bu konuda reiki master Shamanic yazılarını okuyunuz.
    Tabii ki uzaktan da alınabilir ancak birebir uygulamanın daha iyi olduğu söyleniyor.

Hoşgeldiniz skorpy sizin mailinize bakiyorum.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri