F
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    mrb tsk ederim:) iyi gidiyo hersey gitmek zorunda
    yoksa cekilmez
    sende ne var ne yok?
    B
    günaydinlar güzel bir gün diliyorum....
    B
    ne verirsek kendimize yanimiza kar ben eglenmeyi sectim:)))
    Beğendiğine sevindim benim de çok hoşuma gitti :) Ne kadar çok şükredecek şey var onu hatırlatıyor bizlere...
    Nefes almak bayramdır mesela; günün birinde soluksuz kalınca anlar insan...
    Görmenin nasıl bir bayram olduğunu karanlık öğretir; sevmeninkini yalnızlık...
    Bayramdır, elden ayaktan düşmemek, zihinden önce bedeni kaybetmemek, kurda Kuşa yem olmayıp "Çok şükür bugünü de gördük" diyebilmek...
    ”Sevdiklerinle geçen her gün bayramdır”
    Küsken barışmak, ayrıyken kavuşmak, suskunken konuşmak bayramdır.

Sevdiklerinizle beraber huzurlu,mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle...
    Mutlu bayramlar,
    free life selam.
    dün ile bugünü karşılaştırın. aralarındaki farkları göreceksiniz. eğer fark yok diyorsanız hala herşey herzamanki gibi diyorsanız küçük değişimlerle işe başlayabilrsiniz. mesela kullandığımız kelimeler üzeridne çalışabiliriz, mesela onları değiştirebiliriz. yada kelimeler ağzımızdan çıkarken yüzümüzde küçük bir gülümseme oluşturabiliriz.
    Bende Mümin bey e katılıyorum free life 3 yıldır aldığın eğitimin mutlaka sana kattıkları olmuştur.Kim bilir belki de birden bire bi patlama yaşarsın :) Ayrıca telkinleri sırasıyla dinlemende fayda var bende ilk başta sıralı gitmemiştim suçlluk duygusu telkini kendimi iyi hissettirmiyordu ama bu bir süreç sancılı zamanlarda olabilir önemli olan kararlılıkla uygulamak umarım istediğin sonuçları bir an önce alırsın...
    merhabalar.
    telkinleri gerekli görülen sırada ve sürede dinlemenizi tavsiye ederim.

aynı yerde durmak diye br durum söz konusu olamaz. sadece farkına varmıyor olabilirsiniz.
    selam
    nasılsınız,site çok iyi ,üyeler çok enerjik .ve çok samimi geldi bana.
    o yüzden daha eski üyelerin deneyimlerinden yararlanmak istedim.
    ben önce sigara telkininden başladım.baş ağrısı oldu,bıraktım.bir hafta
    sonra egoya başladım 3 gündür dinliyorum
    çabuk sıkılma huyum var.inşallah tamamlarım.
    sizin üyelik sürenizce nasıl bir yol katettiğinizi öğrenmek isterim.

ben ayrıca 3 yıldır bu konularda gayet uzman birinden eğitim alıyorum.
    ama hala aynı yerdeyim.bu beni gerçekten çok üzüyor. sizin bu konudaki fikrinizi alabilirmiyim

çok teşekkürler .herşey gönlünüzce olsun.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri