B
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Sn. bluemoon24 sizin sorduğunuz eski bir TRT dizisi vardı, bilim kurgu olan, onu bulabildiniz mi, deliler gibi ben de arıyorum.

Konu ile ilgili bir ipucu yakalar iseniz; meteyazici@gmail.com adresine bilgi vermeniz mümkün olur mu?
    selam dostum sanırım sen yetkili birisine benziyorsun ben ücretli telkinlerden sipariş vermek istiyorum ama kimse sorularımı cevaplamıyor lütfen sen cevap verir misin? öncelikle sipariş vereceğim telkinlerin içeriğini görmek istiyorum bu nasıl olacak acaba telkinlerle birlikte gönderilecek mi? ikinci olarak sipariş verdiğim telkinler hangi versiyonda gönderilecek klasik mi su sesi falan mı ben hepsini istiyorum çünkü normal zamanlarda klasik gece de su sesi dinlemek daha uygun oluyor, sipariş bölümüne ve atakan beye sordum ama cevap verilmiyor lütfen cevap verin ,teşekkürler...
    sayın yetkililer bir çok defa yazdım olmadı .hayatım değişti.com..serbest kürsü..diğer işyerlerinde iş yerimin adresi ve telefonu vardı fakat taşındım ve bi türlü yeni iş yerimin adresini telefonumu değiştiremedim kullanıcı adımı şifremi unuttum bulamadım yardımcı olunuz da sileli yeniden açalım yeni işyerimi aciiil lütfen adı ipek kimya tic.
    Merhaba
    hayatimdegisti.com telkinli cd › ... › Serbest Kürsü › İş Yerleri - kısmındakı

elosa adında açtınız başlıkla ilgili telefon numarasında bir yanlışlık var 0212 251 39 02 doğrusu lütfen değiştiriniz veya forum kısmından konuyu kaldırnız. E-Mail:mert@elosa.com.tr elosa elektronik
    Merhaba
    hayatimdegisti.com telkinli cd › ... › Serbest Kürsü › İş Yerleri - kısmındakı

elosa adında açtınız başlıkla ilgili telefon numarasında bir yanlışlık var 0212 251 39 02 doğrusu lütfen değiştiriniz veya forum kısmından konuyu kaldırnız. E-Mail:mert@elosa.com.tr elosa elektronik
    merhaba ....ya ben bı turlu konu acmöayı basaramadım danasıl olacagı konusunda yardımcı olursanız sevınırımmm
    dostum o diziyi çok iyi hatırlıyor ve aylardır arıyorum ismini hatırlasam gerekirse gidip trt den talep edecegim çünkü eski trt dizilerinin koleksiyonunu yapıyorum bahsettigin dizi yanılmıyorsam pazar günleri gece yarısına doğru başlıyordu ve çok değişik bi dizi filmdi yanılmıyorsam1985 veya 86 lı yıllardı..dostum herhangi birimiz bulursak paylaşalım...zafermuratakkus@ynet.com
    dostum o diziyi çok iyi hatırlıyor ve aylardır arıyorum ismini hatırlasam gerekirse gidip trt den talep edecegim çünkü eski trt dizilerinin koleksiyonunu yapıyorum bahsettigin dizi yanılmıyorsam pazar günleri gece yarısına doğru başlıyordu ve çok değişik bi dizi filmdi yanılmıyorsam1985 veya 86 lı yıllardı..
    Merhaba
    kronik orta kulak iltihabı şikayeti ile iki kulağımdanda operasyon geçirdim. son ameliyatın ardından dört sene geçti ancak son zamanlarda çok ağır başağrısı ve sıklaşn baş dönmeleri şikayetlerim var bsş dönmeleri süresini ve şiddetini arttırıyor. ne tavsiye ederdiniz?
    sayın bluemoon 24 Mimar Sinan Lisesi neden tarafınızdan konu edildi telefonları yazıldı adresi verildi merak ettim.O okul ile bağlantınız nedir? Selamlar.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri