K
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Merhabalar; Bildiğim tek şey ne konuda olursa olsun "istikrar" çok önemli..
    Eminim telkin farkında olsanız da olmasanız da size fayda sağlıyor.
    Fakat bunun için zamana ihtiyacımız olmakla birlikte tecrübe etmiş arkadaşların formdaki paylaşımlarını okuyarak , ve tavsiyelerini dinleyerek olumlu faydalarını daha çabuk farkedebiliriz diye düşünüyorum. Ben içinde bulunduğum şartlarımdan dolayı isme özel telkin dilememe rağmen henuz edinemedim. Ücretsiz telkinlerle başlangıç yapılıp size en uygun telkinleri belirleyip hayatınıza uygulayabilirsiniz. Umuyor ve diliyorum ki hepimize iyi gelecek şeylere göz atıyoruz. Hayatımız değişecek bunun farkındayım.
    Mutlu ve Sağlıklı günler şimdiden İYİ YILLAR 2017 hepimize güzellikler huzur getirsin.
    ((:
    Sabırlı olmak ve emek vermek lazım biliyorum ama bir an önce ilerlemek istiyorum. Fikirlerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Merhaba... Henüz yolun başındayım ve kafam çok karışık. Forumdaki mp3leri indirdim ve dinlemeye başladım, bir yandan da diğer paylaşımları okuyorum. Öncelikle burdaki mp3lerin etkilerni görmeyi bekleyip ( ki bu ne kadar zaman alır bilen yok ) daha sonrasında mı bireysel bir çekirdek inanç tespiti yaptırmalıyım?
    Şimdiye kadar hangi telkinleri dinlediniz hangilerinden memnun kaldınız ?
    Telkinlerin etkisini gördünüz mü
    Elbette sorabilirsin.Özel de sorabilirsin açıkta sıkıntı yok.Eğer cevapladığım şeyse (değiştirmelimiyim konusu) bir yazdıklarımı oku.Tatmin olmadıysan yine de tartışabiliriz.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri