H
Reaksiyon puanı
87

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Atakan bey merhabalar.Cok uzun zaman sonra foruma girdim soyle bir geziniyim dedim.Nerde bu forumun canliligi nerde nesesi hic birsey kalmamis.Herkes kosesine mi cekildi acaba??
    merhaba
    foruma aktif olarak katılsanız zaman zaman... baslıklarda bizlere yardımcı olabilirsiniz..
    atakan bey merhaba ben sizden yıllar önce boy uzatma telkini almıştım.Kayıtlar saklı mı bilmiyorum ama onu bana tekrar yollamanız mümkün mü?
    Adım özlem koç hatta ayak konusunda takıntım var telkin de ayak geçmesin demiştim :)
    atakan bey telkinleri laptopdan dinlemek saçma geliyor tüm gece laptobu açık tutamam. Telefon hoparlöründen dinliyorum ama telefonumun subliminal frekansları engelleyip engellemediğini nasıl anlayabilirim kii ? Nasıl dinleyeceğimiz konusu bi türlü netleşmedi bu forumda ne yazık ki
    Merhabalar açıkcası böyle şeylere çok inanmazdım ama bu telkinleri görür görmez ilgimi çekti ve denemek istedim
    Merhaba Atakan Bey Yazar olmak telkiniyle ilgili bilgi almak istiyorum sizden. Bu telkini satın alan var mı yada memnun kalan eğer etkiliyse satın alacağım
    Atakan bey iyi günler.Sitenizden ücretli telkin satın aldım.İsmim Selim A. orada da mesaj göndermiştim.Onay bekliyor gibi bir mesaj geldi telefonuma.Öncesinde bankam para transferi onaylandı gibisinden mesaj gönderdi.Sonra siteden durum onay bekliyor lütfen siparişinizi gözden geçirin ya da yeniden yapın gibi bir mesaj geldi.Ben de muallakta kaldım eğer bir sorun varsa maddi olarak giderebilmek için elimden geleni yaparım..Ayrıca telkin listesi konusunda önerilerinizi de bekliyorum.Zaten tüm gelişmeleri yazıyorum aslında size teşekkür etmem gerekir ama ben hepsini sona saklıyorum.Anlatmadıklarım da var işte o zaman teşekkür değil dua edeceğim.Bu arada sipariş notu benim yazdığımdan kısa gözüküyor acaba diyorum yaptığım liste ve bazı yorumlarım karakter sınırlaması gibi bir şeye takıldı da gitmedi.Belki de ki yüksek ihtimal ben kuruntu yapıyorum.Kendinize iyi bakın.
    Hakan bey kundalini başka birisi tarafından çağırılabilirmi yumuşak ve sert bir şekilde çağırılması ne gibi neticeler doğurur yardımcı olursanız sevinirim.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri