maviinci
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

  • Slm �� nasilsin nler yapiosun.yillar sonra bi yaziyim dedim.sende hic yazmamissin.
    Hayır Akşamlar Dilerim Efem :) Nasılsın abiciğim Görüşmeyeli Seni görünce selam vereyim dedim.Esenlikle Kal :)
    Türkiye de normal ve iyi bir şey yok gibi artık. İçimiz kan ağlayarak seyrediyoruz ağaç katliamını. Evet, moderatör olmuşum da bu kişi ne yapar pek bir bilgim yok. Bakacaz bakalım becerebildiğimiz kadar.
    Yeni nesil bizim gibi değil ki siz bizden öndesiniz. Bizim zamanımızda bizim yerimize birileri düşünür, konuşur ve uygulardı. Biz sadece mış gibi yaşardık. Ve hala öyle saçma sapan bir hayata bizim hayatımız diyoruz. Halbuki bize ait olan tek bir düşünce ve seçim yok
    Asıl mesele toplumsal fikir konusunda, bizim toplum olarak ciddi manada fikir inkilabına ihtiyacımız var. Yoksa daha çoook insan hem kendine hem başkasına zarar verir. Bu böyle devam edip gidecek desem de memleketin halini ben zaten pek parlak görmüyorum. Bakalım ne olacak bu gidişatın sonu
    Mühim değil. İyidir. Yavrularla uğraşıyorum. Resim yapıyorum. Bir blog açtım. beyazyunus orada uğraşıyorum evde bir takım şeylerle ilgileniyorum. Ve hiç bir zaman anlaşmayı başaramadığım eşimle kavgaya devam :)
    S.a Allah'ın selamı Rahmeti bereketi üzerine olsun kardeşim.Günlerin Hayırla dolsun.Nasılsın görüşmeyeli.Özledim seni
    iyiler teşekkür ederim. Ben de iyiyim. İşte hayat devam ediyor. Başka bir hayat yaşıyorum artık neredeyse her şey değişti diyebilirim. En önemlisi galiba hastalığımın izleri eskisi kadar derin değil. Malum ben borderline hastasıyım. Hamd olsun çok daha iyiyim ve daha da iyi olacağım. Sana dua ediyorum sevgimle kal güzel arkadaşım :)
    dua etmemmi sana ya.olur öle şeyler.eninde sonunda bitecek o okul .o diploma senin hakkın .diplomanın en kısa zamnda sana gelmesini diliyorum.kibb :))
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst