M
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• merhaba j. borisin boy uzatma formülü kitabı hala elindeyse bana hayır duası almak için atabilir misin buna çok ihtiyacım var bu kadar çok ihtiyacım olmasının ve kitabı neden alamamın sebebini mailden sorabilirsin :) kitabın pdf sini atarsan çok mutlu olurum nickindeki gibi sana minnettar olurum :) :) mailim : beytullah17200@gmail.com
    merhaba minnettar eğer hala elindeyse bana boy uzatma kitabının pdf sini atabilir misin şimdiden teşekkürler
    slm minnettar, serkan ismim. epeydir siteye girmemişsiniz. şayet msjımı görürseniz sizinle bazı konular hakkında konuşmak isterim. saygılarla
    Handan hanım foruma yeni üye oldum ve şu yazınızla karşılaştım aktifseniz dönmenizi rica ederim

Arkadaşlar....
    Sizlere bilgi aktarmak istiyorum... House arkadaşımız , Mirzakarim norbekov adında bir çok ünvana sahip, dünyaca ünlü bir kişiden bahsetmişti...Hatta onun kitabınından parçalar aktarıyor şu an,başka bir başlık altında... Ben de kitaplarını sipariş ederek okudum... Sitesini inceledim veeee çok etkilendim... Eğitimlerine katılan kişiler, gözlüklerinden kurtuluyorlar sorun ne olursa ne kadar büyük olursa olsun, ve diğer sağlık problemlerinden derken boylarıda uzuyor... Eğitim tamamlanmadan 5 cm kadar uzayanlar olmuş.... siteye girin ve inceleyin... Ben de bu mucizeleri bu kadar kısa sürede elde etmeyi tecrübe edinmek için , İstanbuldaki eğitimlere katılmak istedim ve ofislerini aradım..Bilge hanım sağolsun çok detaylı bilgiler verdi ama maalesef proğram full dolu ve sonrasında bir tatil dönemi derken eylülden önce yeni proğramın belirlenemiyeceğini aktardı.. Sonrada aramızda gelişen diyaloğdan Hocanın geldiğinde bir ara eğitim yapmak konusunda ısrarcı olacağını ve beni bilgilendireceğini söyledi... Tabiii ben forumumuzdan da bahsettim .... Şimdi biraz önce aradı ve böyle bir olasılık gelişmiş ama katılımcı çoğaltması gerekiyormuşlar...Eğitimler en fazla 20 kişilik oluyormuş....Ayrıca eğitimler yazılanlar kadar pahalı değil ve değişik ödeme şekilleride sunuyorlar... Sizlerden ricam bu eğitimi hayatımıza biran önce sokabilmemiz için , eğer katılımcı olmak istiyorsanız ofisi arayarak benim adımla ( bu arada adım Handan) yada forumun adınıda belirterek isminizi yazdırmanız... Eğitimin ilk günlerinde bile insanlar mucizeler yaşamaya başlıyorlar... Bende mucize yaşamanın çabuk ve kolay yolunu bu şekilde tecrübe edersem artık hayatıma herşeyi getirebilirim çok daha kolay yolal diye düşünüyorum.... Umarım ilgilenirsiniz...uzmanın ismiyle aradığınızda, bilgilerine ulaşabilirsiniz...
    Sevgiler....
    merhaba ben de 11li telkin seti almayı düşünüyorum size faydası oldu mu yardımcı olun lütfen benim için çok önemli
    merhabalar;
    Evet aldım , fakat faydasını göremedim.Ama bu kişiden kişiye değişebilir bir durum. Mesala fayda görenlerde oldu.
    merhabalar size telkinlerle ilgili soru soracaktım siz daha önce telkin aldınızmı faydası oluyormu geröçekten rica etsem bilgi verirmisiniz
    evet oda olabilir ama aynayı bulmaya çalışıcam çok daha etkili olucağına inanıyorum çünkü
    Ayna konusunda, benim onu farklı tutma şansım da yok , o sebeple ben edinemiyeceğim ama etkili olacağına inanıyorum. Eğer bir arkadaşınla resmin varsa, fotoshopla boy düzenlemesi yapabiliyor fotoğrafçılar mesela o resmi her zaman yanında taşıyabilirsin, eğer ayna olması zor olacaksa.
    evet onu yazmıştım cnm:) ne diosun bu konuda?msjını bekliyorum.hayır henüz bakmadım daha
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri