D
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• evet tabi olur elimde kesikin odaklanma ,kolay öğrenmeg,iyi bir girişimci ol,aşırı terleme telkinleri var kardeşim
    Yoksa burdaki telkinler etkili ve yeterli olur mu? Değişimi daha fazla ertelemek istemiyorum. Fikirlerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Merhaba...Ben yeni katıldım bu siteye. Mp3leri indirip dinleyerek başladım, bir yandan da paylaşımları okuyorum. Yolum uzun farkındayım, ama bir an önce ilerlemeyi de istiyorum. Sizce forumda paylaşılan mp3leri dinleyip etkisini gördükten sonra mı bireysel bir çekirdek inanç tespiti yaptırmalıyım?
    merhaba
    nasılsın
    ya birşey sorucam
    GeçmişinizdenÖzgürleşin telkini yaptığını yazmışsın biyerde
    bunun kaydı var mı bu sitede?
    Merhabalar telkinlerle alakali bir sorum olacakti, bende kaygi bozukluguna benzer bir durum var bunun icin ucretli bir telkin aldim 6 hafta oldu dinleyeli ama hicbir gelisme hicbir etki henuz yok, acikcasi fayda saglamayacak gibi geliyor, sizde etki tam olarak ne zaman ortaya cikti acaba?
    itachi :) sende bu geçen yıllarda sanat müziği vardı ücretsiz biri dök zülfünü meydane gel diğeri gller ne hoştur onlar sende varmı ?
    Sorularınızı yazabilirsiniz yardımcı olabilirim 2 yıldır buradaki telkinleri dinliyor değişimi kabul ediyorum
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri