Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Taşların Seçimde bir çok kriter var aslına bakarsan.
Özetle şunlar
1)Doğal olmasına özen gösterin.
2)İşlenmiş bir şekilde olmasına
3)Seveceğiniz bir taş olmasına
4)Burçlara göre yaptığınızda daha etkili
5)Tene değmesine eğer yüzük ise her 2 ucunun da açık olmasına dikkat etmen gerekir.
Taşlar hakkında seçim yapmanızda bunlar temel kriterdir.Bir de Taş almak isterseniz bir taş satan yere gidin.Şöyle bir bakın bakalım.Hangisi size daha çekici geliyorsa onu alabilirsiniz.Bu da farklı bir alma şeklidir.
Açabilirsin, neden olmasın. Sana bir de 30 günlük bir egzersiz programı önereyim
Fotoğraflı sonuçları koymuşlar internete. Çok iyi sıkılaşma sağlıyor. Jilian level 1, 2, 3 her video 10 gün yapılıyor.
Belki de bir rüya günlüğü tutup işaretleri oradan sakin kafa ile takip etmelisin. Dna ile ilgili mesajını okuyunca özellikle senin için yolladım. Şu bebeğin ile ilgili rüyayı da yorumlamak istedim ama yorumlayanadım çok karışık aslında en güzel kendin yorumlayabilirdin. Çünkü ilişkilerine ait bütün detayları aen biliyorsun.
Hamile miydin canım. Çok üzüldüm. Acını paylaşıyorum. Allah sabır versin. Şöyle düşünürsen daha kolay olur belki. Dünyaya gelmesi gereken bir varlık ne yaşanırsa yaşasın geliyor. Demek ki şimdi zananı değilmiş. Bu sana bir sabır sınavı. Allah gönlünüze göre versin. En doğru zamanda ailenize yeni, sağlıklı ve hayırlı bir birey daha katılır inşallah.
Sağlıklı beslenmeye spor yapmaya odaklan bunu hayat felsefesi haline getir. Bence en verimli yöntem bu. Doğum sonrası tüm kiloları verdim eski halime döndüm bu şekilde. Bir de şu düşünce çok sıkıntı bunu yersem kilo yapar. Hayır yapmaz. Miktarlar da önemli.
Serbest Kürsüye erişim engellenmiş olabilir diyor ki evet bende denemiştim ama giremedim. Ruh halinin kötü olduğunu söylemişsin. Ne gibi etkiler hissediyorsun peki
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.