Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
MuminOKAN bey merhaba bir sorum olacak kundalini bir başkası tarafından çağrılabilirmi eğer çağrılabiliyorsa sert ve yumuşak uyarma neticesi ne gibi sonuçlar doğurur.
merhabalar
Uzun süredir subliminal mp3ler backmasking ile ilgili araştırma yapıyorum, imajinasyon çalışmaları yapıyorum bunun için çapalama müzikleri yapmak istiyorum ,bu konuda hangi programdan faydalanabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
Mümin bey iyi akşamlar
kişişel gelişimde baya ilerlemiş birisiniz,benim özelden bir kaç sorum olacak sizde kabul ederseniz,bir nevi fikir alış verişi,
Teşekkürler,
mumin bey merhabalar
gecen gun gonderdiginiz linkler icin tesekkurler
size yine birseyler sormak istiyorum.simdi suclulukla basladim.2 gun dinledim.ardindan su an ego guven dinliyorum.Fakat Atakan bey teker teker dinlemeyiniz diyor.2-3 gun birini 2-3 gun birini dinlemeyin diyor.Zaten bir telkini 8-10 saat dinliyorsunuz.kisaca ne demek istedigini anlamadim.
yardimci olurmusunuz.tesekkurler
Merhabalar. Daha öncesinde formda bazı sorularım olmuştu. Değişikliklerden bahsetmemi istemiştiniz. Bende sonrasında cevap yazmıştım. Sizden yada başka birilerinden yeni bir cevap alamadım. Sonrada yeni bir konu açarak sorularımı tekrar sordum. Acaba formda yanlış yerde mi konu açtım? Tanışalım bölümüne telkinlerle ilgili konu açamıyor muyuz?
iyi geceler.Benim bi kaç yeteneğim var.tarot bakıp ve isim analizi yapıyorum .şimdiye kadar pek konulara girmedim izledim.şayet uygun olursa isim analizi yapmak isterim.hani siteye ne getirisi olur bilmem ama hoş vakit geçirmiş oluruz.7 yıldır başka bir siteye üyeydim orada da zaman zaman tarot ve isim analizi sayfası açtım.çok yoğun ilgi gördü..oradan üyelliğimi kapattırdım ..güncel işlerime devam ederek bu etkinliği başlatmak isterim.tabi sitenin içeriğine uygun olursa ..
merhaba izninizle size bir sorum olacaktı siz daha önce ücretli telkin cd si aldınızmı bende düşünüyorum bir araştırıyım dedim siz aldınızmı fayda gördünüzmü
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.