Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Atakan bey merhaba çekirdek inanç çalışması yaptırdım çekirdek inanç çalışmada değersizlik, anne baba desteği ve güvensizlik çıktı 3.peryoddayım yaklaşık 15 adet telkin var gece yatarken kulaklikla dinliyorum değişen bende sadece ruyalarim ve iştahim oldu kabuslar görüyor fantastik rüyalar goruyorum iştah konusu akşam yemeğini yiyorum 3 saat kadar sonra tekrar acikiyorum, suçluluk ego ve kendine güven telkinlerini 3 sene önce dinlemistim tekrar gerek duymadım dinlemeye ama bugun indirdim dinliyorum acaba doğru yoldamiyim . cevabınızı bekliyorum Atakan bey değişimi gerçekten isteyen biriyim , toplum karşısında halen sessizim telkinlerimde buda vardı .
s456Merhaba, müzikler çok kısa ve çok sınızlı!!! örneğin; tek ego güçlendiricinin, tek sosyal fobinin ve benzeri .. bunların hepsinin, teker teker 80-100 saatlik farklı farklı müzikleri olması yazım..! BİRDE, burada bedava olalak indirdiğimiz mp3ler ile telkincd.com'da olup, aynı başlığı taşıyan cd'ler aynı mı? Yoksa ikisi arasında farklılıklar var mı?
Atakan Abi,ben sosyal fobinin etkilerini günlük hayatımda insanlara merhaba diyemeyip ilişkilerimi bitirecek kadar yoğun yaşıyorum.Ben ego ve suçluluğu hiç dinlemeyip doğrudan sosyal fobi telkinini dinlesem olur mu ?
Merhaba Atakan abi ben şimdi ego ve suçlukluk telkini
ego,suçluluk,ego,suçluluk,ego,suçluluk,ego,suçluluk bölemi dinlsem bişey olurmu vede 4 e saat aralıklı dinlesem bişey olurmu ?
merhaba atakan bey. ben telkinleri cep telefonundan dinliyorum ve uyurken dinleyebilme fırsatım oluyor ancak acaba etki etmesine bir mani oluşturur mu telkinleri bu şüphelerim yüzünden düzenli bir şekilde başlayamadım dinlemeye. Ne olur yardım edin. Son sorum En fazla kaç saat dinlenmeli telkinler. Çoooook teşekkürler şimdiden ))
Merhaba Atakan bey. Ben Eylül. Hayatin unuttugu gecmisini iyi ve kotu yasadgi tum olaylari hayal meyal hatirlayan cogunuda unutmus eylul. Hayatini bastan sona degistirmeye ant icmis bir hayatim degisti uyesiyim. Acikogretimde okuyup avukat olma hayaliyle yanip tutusan. Bunun icin gec kaldigimi yasimin gectigini soyleyenlere inat bunu basaracagim. KARARLİYİM İNANİYORUM. sizden ricam cep telefonlari icinde mp3 leri indirebilir hale getirmeniz. Lutfen yardimci olun sizin desteginizle hayatim degisecek inaniyorum buna tum kalbimle...
Atakan Bey merhaba,telkinler çok iyi geldi teşekkürler.Portalı çok iyi kullanamıyorum bu yüzden yazdıklarım hep sayfamda kalmış üzgünüm inşallah bu sefer size ulaşır.Değişime hazırımıda siz yönetiyorsunuz,acaba oradan mı takip etsem diyorum. sevgiler
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.