sweeet
Reaksiyon puanı
12

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• mrhaba sweet umarım bebeğini sağlıklı huzurlu bir şekilde büyütmüşsündür
    Eğer bir manin yoksa şifa çalışması yapsak mı ilk başta ülkemizin birliği bütünlüğü huzuru toplumun farkındalığının artması için sonra bireysel güzellikler için çünkü vatanımızda özgür olmazsak çocuklarımıza bunun hesabını veremeyiz
    bu konuda yardımlarını bekliyorum bebeğini ve seni çok öpüyorum sevgiler
    Hayırlı olsun canım ☺️☺️ Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah benimde oğlum olacak inşallah yakında��
    Arkadasım senden bi ricam olacak kitabi bi turlu indiremedim e mail imi versem bana sayfalari atarmisin lutfen
    İyi akşamlar sevgili yönetici.Haddim değil belki ama size danışmak istedim.Ben Tüm Beyin Kapasitesi adlı telkin cdsini almaya karar verdim.Ancak bu cd sadece eğitim hayatıyla ilgili konularda mı(dersler,sınavlar vs.)beyin kapasitesi artırıyor yoksa beyin gücünü de geliştirip psişik potansiyellerin ortaya çıkmasına zemin hazırlıyor mu?Bunun yanıtını verebilirseniz ikilikten kurtulacağım.Çok teşekkür ediyorum.Sevgiler.
    Mesajini yeni gordum canim
    Aslandan korkuyorum
    Ruyamda garip bir aslan beni korkutuyordu
    Ben aslandan kacmaya calisiyorum
    Sonra ucuyorum ucuyorum ucuyorum aslanin nefesi ensemde
    Okuyacagim bunu tesekkur ederim
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri