Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Merhaba acaba elinizde varsa zinde uyanma erken uyanma telkinini (mümkünse doğa yoksa sorun değil ) yeni link e koyup atabilirmisiniz ? sitedeki tüm linkler kırık ta.
atarsanız çok sevinirim teşekkürler
atamazsanız canınız sağolsun
getirseydin keşke..?? yolculukta sıkıntı çekeceğini düşündüğün için mi bıraktın? nankör değiller tabi ya, sadece minnet duygusuyla ilgili birşey bu. köle kul olmuyorlar, yalakalık yapmıyorlar. ben böyle bakıyorum.. boynunu bükmüyor hiç işte, kendi başının çaresine bakabiliyor her zaman, hiç umutsuzluğa kapılmıyor ve duygularının prangalarını koparıp atabiliyor..)
ben istanbula atanınca maalesef memlekette annemlere bıraktım sürekli beni arıyormuş kediler nankör diyorlar ya ben ona inanmıyorum eğitildiklerinde bambaşka oluyorlar ve inan herkes kedime hayrandı çünkü yetiştirdim herşeyi öğrettim çok özledim ya
voli pek şirin gözüküyor sevincli ben de kedilere bayılıyorum, eve çıktığımda mutlaka birini sahipleneceğim.. İnşallah... nerde şu an? İnşallah tez vakitte kavuşursunuz )
Merhaba böyle bir telkin olup olmadığını bilmiyorum. Ama Ego ve suçluluk telkinleri ilk başta faydasını görebileceğiniz telkinler. İstediğiniz telkinin olup olmadığını Atakan Beyle iletişime geçerek öğrenebilirsiniz. Diğer yandan affetme çalışmaları geçmişi unutmanıza yardımcı olacaktır. Sonuçta yaşananları değiştiremeyeceğimize göre affetmek, dersler çıkarmak ve kendimizi daha iyi hissetmek mümkün. Anı yaşamak an'a sahip çıkmak anda mutlu olmak ve mutlu bir geleceğe koşmaktır.. Unutmaya çalışmak ise geçmişte yaşamak değil mi?
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.