Işıklı yol
Reaksiyon puanı
4

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• sitede aktif olma sansınız varmı..
    paylaşımlarınız ve yol göstericiliğiniz cok güzel
    Ayşegül kim bilmiyorum ki. Sorunca bana da söylersen kontrol ederim hepsi taranmıştı benimkilierin. Sorun olmaması lazım.
    Selam. ben belli aralıklarla bütün linkleri indirdim dinliyorum.Benim sorunum şu ; ne zaman siteden bir link indirsem bilgisayarıma bir sürü eklentiler geliyor ve bilgisayarım kullanılamaz hale geliyor.Her seferinde tamir yaptırmak zorunda kaldım.Bununla alakalı bilginiz var mı veya başkalarında da böyle bir sorun oluştu mu.Artık link indirmeye korkuyorum,çocuklarım kızıyorlar bilgisayarımızı bozuyorsun diye :) teşekkürler
    İş hayatı, koşuşturmaca vs. derken çok sık giremiyorum ama fırsatını bulunca geliyorum hemen :) Ben de çok öpüyorummm
    Teşekkürler şimdilik gaz problemimiz max seviyeye ulaştı onun dışında iyiyiz. Bu da bambaşka bir aşk ve yolculuk biz de emin adımlarla yürümeye çalışıyoruz. Anne olmak diye başlık açacağım valla. Ne çok şey öğrenmek ve yaşamak gerekiyormuş.
    Bu arada anne oldum ben oğlum ile ilgileniyorum bu yüzden foruma sık gelemiyorum. Daha çok yeni 1 aylık bebeğim.
    Sanırım o bölüme erişim kapatılmış olabilir forumun diğer kategorileri kullanılıyor onları kullansın eğer konu başlığı arıyor ise buna yapabileceğim bir şey yok.
    ooo, moderatör olmuşuz sevincli hayırlı olsun ışık abla :)

ben kopmuştum, girmiyordum o yüzdengeç görmüşüm yazdığını kusuruma bakma.. şu an düzgün sanırım değil mi işler?
    eski neslin etkisinden çıkamayan ebeveynler hâlâ var. siz onlardan olmadığınız için çocuklarınız çok şanslı.
    Benim de midemi bulandırıyor hem insanlar. Hem de yaptıkları..henüz böyle hissetmem için çok erken değil mi hâlbuki.. Yirmi üç yıl nedir ki...
    Allah razı olsun, senin de İnşallah.. bu arada; yalnız değilsin eşiyle geçinememe noktasında. bilmiyorum sevineyim mi üzüleyim mi; bilmiyorum teselli olur mu; ama seninle aynı durumda yaşayan yüzbinlerce kadın, erkek ve senin tosunlarla aynı durumda yüzbinlerce çocuk var..:) öyle trajikomik birşey ki, insan sinirinden gülüyor...
    Valla ben de seni gördüğüme sevindim sen internetten uzak olacağım demiştin, beklemiyordum açıkçası seni aktif görmeyi :) ablacım ben de iyi olmaya çalışıyorum işte, avukatlık stajına başladım ankarada.. salı günü 16. günü dolacak İnşallah.. hakimlik sınavına filan çalışmaya çalışıyorum; hiç çalışma isteğim yok :) ailevi geçimsizliklerle baş etmeye uğraşıyorum bir de.. birçok şey var beni geren ve sıkan. depresyonun nüksetmesinden çekiniyorum açıkçası biraz da.. son olarak, bir yıldır görüştüğüm ilk kızarkadaşımla ayrılmak durumunda kaldık. bu beni pek üzdü.. kötü birşeymiş, öyle yani.. :) günleri geçirmeye çalışıyorum :)

birşeylerin kötüye gitmemesine sevindim inan :)
    Saygilar sevgiler isik abla -.- nasilsin, neler yapiyorsun #_#

Bu yuz isaretlerinin nedeni onceki mesajimin karman corman gitmesi O.O
    Elhamdulillah, iyiyim Işık abla :) Siz ve aileniz de iyisiniz ya, İnşallah? Rabbim iyi iseniz iyiliğinizi daha da artırsın, eğer canınızı sıkan birşeyler varsa hepsini rahatça aşabilmeniz için size yardımcı olsun ^_^
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri