sweeet
Reaksiyon puanı
12

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Aslinda reiki ile ilgili kafama takilan cok sey var mesela bu arinma surecine yeniden baslayabilirmiyim ve ben ellerimde cok enerji hissetmiyorum baslangic icin bu normal mi
    Bebeğin için çok sevindim sweeet hayırlı evlat olsun inşallah, sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin Allah. Ne şanslı bebek senin gibi bir annesi var :)) sevgiler
    Isikli yol cnm bnde selbest kursuye giremiyorum bu arada benim ruh halim acayip kotu nr zaman degisime gitsem bela beni buluyor
    Hayırlı olsun. Allah layık etsin canım benim. Umarım sağlıklı, mutlu ve başarılı bir evlat yetiştirirsin. Sevgimle
    (sormak istediğin bir şey olursa seve seve cevap veririm annelik hakkında :)
    <HR style="COLOR: #022942; BACKGROUND-COLOR: #022942" SIZE=1>
    <!-- google_ad_section_start -->.serbest kürsünün alt konularına girebiliyorum fakat Serbest kürsü bölümüne tıkladığımda karşıma bu çıkıyor neden.(daha önceden girebiliyordum)
    heromaster, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:

Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
    Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.<!-- google_ad_section_end -->
    Bu hep olur bende, samimi olduğum birisiyle konuşurken yada yazışırken birden uzun bir ara verince kendimi suçlu hissediyorum. Sanki o kişiye haksızlık yapmışım gibi geliyor... Sanada aynen böyle hissediyorum
    mrb... sormamın nedeni şuydu..

incesin, zarifsin, saçlarının arasından meltem esiyor vb..
    Karnın dümdüz, kalçaların ve basenlerin taş gibi sımsıkı… ))) ifadeler yer alıyor..

örn: mesela suçluluk dinliyorsunuz, içindeki ifadelerin yansıması hafiflik, rahatlık oluyor..
    bu tür cümlelerin sonu nereye götürür onun için sordum... )) kolay gelsin/selamlar...
    mrb.. kolay gelsin... uzun zamandır mesajlaşmıyorduk.. umarım iyisinizdir..
    sorum şöyle... kilo verme ada telkinini, baylarda dinleyebilirmi?
    cvp için şimdiden tşkrlr.. sağlıcakla kalın/sevgiler...
    sorum şöyle.. bir ara 2500 adetlik ingilizce kelime öğrenme telkini vardı diye hatırlıyorum... halen varmı.. varsa, içeriği konusunda bilginiz varmı? yani: kelimeler okunuşuna göre mi, yazılışına göre mi, hatta, 3 farklı halleride okunuş ve yazılışlarına göre mevcut mudur? mesela, begin/began/begun gibi.. şimdiden, cvp. için tşkrlr...
    Eklemişsin teşekkürederim. :)Ama ben bu siteyi çok zor kullanıyorum mesela bana yazdığın cevaba karşılık cevap yazmak bile saatlerimi aldı..ben mi sadece bunu yaşıyorum acaba..Mesela hangilerini dinlemeliyim .rehber bölümüne bakınız kısmına bakıyorum soru cevaplara giriyorum sayfalarca tarama yapıyorum saatlerimi alıyor.Şuan mesela en az 2.5 saat olmuştur ve ben hala mutluluk telkinini arıyorum...Çok zorlayıcı ...acaba ben mi morana bağlaım biilemedim :)))
    Canım benim, ben de çok iyiyim.Okulum değişti bu sene ilçe merkezine atandım :) Bomba gibi bir döneme daha başladık. Bende bu ara kitaplarla erkek tarafından görmeye çalışıyorum dünyayı :)
    Doktorada her şeyin gönlünde olmasını diliyorum.Hayırlı olsun :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri