Işıklı yol
Reaksiyon puanı
4

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Işık ablacım :) Teşekkür ederim tüm güzellikler, Allah'ın en güzel lütufları seninle olsun.. Hayatın nasıl? Nasıl hissediyorsun? Benim iyi gibi, İnşallah daha iyi olacak:) Senin de iyi olmasını temenni ediyorum :) Senin çocuklar benim meslektaşlar nasıllar :)
    benimle ardaşlığını iptal etmişsin slm vermeye gelmiştim ama üzülerek geri çıkıyorum :((
    Çok kısa bi yanıt olmuş:D peki cdden biraz bahsedebilirmisin süresi ne kadar nasıl dinleniyor vs. mp3 olarakmı yolluyolar mailine. almayı düşünüyorumda
    Çok kısa bi yanıt olmuş:D peki cdden biraz bahsedebilirmisin süresi ne kadar nasıl dinleniyor vs. mp3 olarakmı yolluyolar mailine. almayı düşünüyorumda
    Aslında hayatımda çok değişiklikler oldu. Fakat rüyalarım değişmedi. Doğrusu bu da benim kafamı karıştırmıyo değil
    ışık ablacım nasılsın? ne güzel msnden konuşuoduk sohbet edioduk seninle,sınavlar yaz tatili falan derken ben çok koptum bu konulardan:(( şu seninde bahsettiğin geçmişten özgürleş telkininden almayı düşünüyorum fiyatı uygun geldi,alfa frekans sitesinden başka telkinlerde önerirmisin? bide 3.periyodu tamamladınmı sende etkileri nasıl oldu?
    ablacım tokattaydım; yeni geldim, çok yorgunum mesajlarını okudum ama zihnimi toparlayıp yazamıyorum, en kısa zamanda (yarın) cevap yazacağım kusuruma bakma
    Canım merhabalar,uzun süredir konuşamadık, hatırladın beni umarım..:)) Açtığım bi konuya cevap yazmışsın,alfafrekanstan geçmişinizden özgürleşin telkinini aldığını söylemişsin, dinledin mi acaba 21 gün, fiyatı da uygunmuş bende alıcam eğer sende işe yaradıysa:)
    :) sonuçta bizler her şeyin her an daha da güzele gittiğinin farkında olan insanlarız sevincli :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri