S
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    seni görmek çok güzel
    her şey gönlünce güzel olsun
    sevgiyle mutlu kalıny789
    Merhabalarrrr, nasılsınız???? Güzel günler diliyorum, mutlu bir ömür geçirin inşallah :)
    B
    Merhaba , süperrrr bir hafta diliyorum , gülekal emi...
    S
    güzel bir gün diliyorum mutluluğun daim olsuny789
    canımsın benim tabiki en güzel dileklerde bulunabilirsin bende canı gönülden amin derim bazen rüzgarla fırtınayla kopmakta güzel en azından koptuğumuzun ve limana yanaşmamız gerektiğinin farkındayız dualarım hepimizle sevgiler rüzgarım es deli deli
    R
    merhaba limanım...
    ben de senin gibi bu azgın dalgalarla boğuşuyorum...tam durulurken birden bi fırtınam kopuyo...of...işte...rüzgarın kızı değil miyiz?yapıyorum böyle yaramazlıklar napayım:)
    dilerim limanın da yanaşıp biraz rahatlarsın canım...ben de tabi kendime aynı dilekte bulunabilirim de mi? ne dersin.........?.........:))))
    S
    merhaba sizi ziyarete geldim ve iyi dileklerimi sayfanıza bırakıyorum hep mutlu kalmanız dileğiyley789
    R
    nasılsın arkadaşım?
    özledim seni....
    B
    :)) güzellikler sizinle olsun...
    çook teşekkür edrimm güzel dilegin için...her zaman beklerimm siteye ugradıkça rahatsız edirimm..O0music45
    merhaba sevgili arkadaşım ben tam nete giremiyorum işe başladım ama oglumu çok özledim herkes için bolbol dua ediyorum kendini iyi bakın allaha emanet olun sevgilerimle
    R
    merhaba limancığım...
    ben de seni özledim...
    dileklerine teşekkür ederim....ben de sana bu sevgi dileğine bir karşılık vereyim istedim...

A
    teşekkürler senin şekerlerinde çok güzeller :)
    R
    merhaba limanım.....nasılsın?
    birkaç gün yoktum....özledim yani...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri