mehtap1606
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Mehtap hanımı merhaba çekirdek inanç çalışması bende yaptırdım,dinleme sürem 2 ayı geçti,hergün bilgisayardan dinliyorum dinlerken kendimi rahat hissediyorum ,ama bende gözle görülür birşey olmadı,telkinlerim çok hatta ek telkinler bile yaptırdım
    acaba daha erken mi diye düşünüyorum bazen çünkü bu kişiden kişiye değişebilir belkide eski inançlarım çok güçlü kırılması baya bir zaman ala bilir diye düşünüyorum,bazende birden beklediğim mucileri yaşayacağım.ama herzaman içimde bir umut var.çünkü değişimi çok istiyorum,iki ben var bende biri şimdiki halim biri olmak istediğim kişi ve bunu açığa cıkarmak istiyorum,çünkü simdiki benden bıktım yani benim istediğim kişilik bende açığa çıkamayan ben biraz garip oldu sanırım:)sizde değişim nasıl oldu neler hissettiniz,ne kadar sürede oldu acaba Teşekürler
    Merhaba mehtap1606. Bende nasıl olduysa indirdiğim bedava telkinlerin hepsini yok ettim. şimdide hiç birini indiremiyorum. Varsa bir fincan şeker der gibi olucak ama sizde olanları en azından mutluluk ve ertelemeyi gönderebilirmisiniz. e-mail adresim elvnaknc@hotmail.com Şimdiden çok teşekkürler
    hediye hanım merhaba paylaşımlarınız için teşekkürler.Erkeken uyanma linkini indirdim sağolun size mesaj yazmaya çalışıken konu oluşturmuşum,öğrenicem inşallah.sevgiyle kalın.
    BEN ÇOK YENİYİM ACABA ETKİSİ DOĞRUMU BİLEMEDİM 12 GÜNDÜR DEPRESYON VE EGO DİNLİYORUM Bİ FAYDASINI GÖREMEDİM ÇEKİRDEK İNANÇ YAPTIRDIM FAKAT HENÜZ DİNLEMEDİM
    her anın sihirli bir dokunuştaki mucizelerle ışıldasın gözlerin kamaşsın ve yüreğin en yüksek sevinçlerle dolsun taşsın.. sevgiyle
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri