Vaveylaaa
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• dua et ve hooponoponoyu uygulayabilirsin. ama önce dua et sonrada başımın ağrımasına sebep olan her ne ise özür dilerim lütfen beni afet teşekkür ederim seni seviyorum de defalarca... Elimden fazla birşey gelmiyor bende senin gibi bir insanım özel güçlerim yok Allah şifa versin..
    aklıma gelmişken söyleyeyim.. Benim acayip kafama takılan bir korkum vardı şimdi ondan kurtuldum bu korkum yoook oldu.. :))
    bir düşüneyim.. artık insanların beni onaylaması umrumda değil ben kendimin değerli olduğumun farkındayım.. Erken uyuyorum, daha az endişe duyuyorum ve günden güne daha da az, bir iş buldum, rüyalarımda affetme çalışması yaptığım kişileri mutlu görüyorum, stresten kurtulduğuma inanıyorum. Daha olumluyum, eksikliklerimi farkediyorum mesela rahatça iletişim kurduğum bir arkadaşımın yanında bir başkası olduğunda sessizliğe gömülmek gibi, aklımdan yapmak isteyebileceğim birşey geçtiğinde normalde yapabileceğimi düşünmem.. şimdi ise ben bunu yapabilirim diyorum. Yapabileceğime inanıyorum, Kafam rahat, daha sakin ve huzurlu gibiyim. Çok gülüyorum bu aralar mutluluktan olsa gerek eehehehe :D Aklıma gelenler bunlar şimdilik gün geçtikte daha da değişikler yaşayacağıma ve bu değişikliklerin kalıcı olacağına inancım tam...
    önemli değil bende çıkıcam birazdan amaaa sorularımı cevaplandır lütfenn sonrada istediğin zaman çalışmalara başlayabilirsin.. Artık değişmemizin, sorunlarımızı saptayıp teker teker çalışma hazırlamamız gerekiyor daha iyi bir hayat için.. şikayet etmek hiçkimseye yarar getirmez sorunların farkında olmak o sorundan kurtulmak için çook önemli bir gelişmee.. Arkadaş ya nelerle uğraşıyoruz hayatı yaşayamadan yaşlandık gittik smil56
    tabii linkleri sana vermeden önce cevaplamanı istediğim 4 soru var.. Çalışmaya ne zaman başlayacaksın ? Çalışmayı ne zaman sonlandıracaksın ? Bu çalışmayı neden yapmak istiyorsun ? vee Bu çalışmayı nasıl yapacaksın ? (burada demek istediğim günün hangi saatinde uygun olduğunu belirleyip o zaman diliminde yada kafana göre istediğin zaman diliminde meditasyonları dinlemen :D ) Bilinçaltı temizlik çalışması ve kendine güven hipnozun en sevdiğim yanı ise zihin bahçendeki yabani otları söküp atıp yerine harika tohumlar, çiçekler ekmek. Dinlediğin zaman hak vericeksin
    bu sorundan kurtulmakta kararlısın yanii :)) harikasın.. Linkleri göndericem birazdan...
    sana tavsiyem stres meditasyonu dinle eğer çok zamanın varsa 2013 yeni yıl çalışmamda bilinçaltı temizlik çalışması, kendine güven hipnozu ve affetme meditasyonlarını dinleyebilirsin.. 1 saat 45 dakika sürüyor toplam... Sen karar ver ;)
    tamam vericem ama gece uyuyamaman stresten ve depresyondan kaynaklanıyor. Depresyonda affedemediğin kişilerden. Sana verdiğim stres meditasyonu vardı ya eğer onu düzenli bir şekilde kullanırsan 3 hafta boyunca sende benim gibi bebekler gibi uyuyacaksın :))
    sana şikayet ediyordum bir zamanlar gece uyuyamıyorum diye seninde bu sorunun vardı ve saatlerce uyumaya çalışıp bir türlü uyumaya çalışıyorduk. Şimdi mışıl mışıl uyuyorum artık bu sorundan kurtuldum çok şükür ve bunun içinde çok mutluyum meditasyonlar işe yarıyor.. :))
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri