sweeet
Reaksiyon puanı
12

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Merhabalar musmutlu günler diliyorum Sweeet'im.
    Uzun zamandır göreşemiyoruz nasılsın? Doktoran nasıl gidiyor??
    S.a Allahın selamı rahmeti bereketi ve ihsanı üzerinize olsun.Allah sizi sevdiği kullarıyla bulustursub.Günününz huzur ile dolsun.Uzun süredir siteye uğramıyordum.Siteye uğradığımda size de uğramak istedim.Nasılsınız görüşmeyeli?
    <INPUT id=vmessagelist_31566 class=inlinemod_checkbox title="" name=vmessagelist[31566] value=0 CHECKED type=checkbox inlineModID="inlineMod_comment"> 14-11-2013 12:13 PM - permalink
    sweeet

<!-- google_ad_section_start -->Mutlu günler dilerim. Sevgiler.

bir mukabele.. sevgiler,
    sizlerede kolay gelsin.. saygılar...
    sevgili sweet selamlar.Sitede serbets kürsüye girmek istedim.fakat girme yetkiniz bulunmuyor diyor.Sebep ne olabilir.
    öyle haklısın çok teşekkür ederim :) güzelliklerle sabretmeye çalışmak ve alışmaktan ve dua etmekten, tabii azim ve çaba göstermekten de başka yapacağımız birşey yok sanırım :)
    yine güzel bir uykunun sonuna gelip mesaiye başladık , yayında ve yapımda emeği geçen yatak,yorgan ve yastık üçlüsüne sonsuz teşekkürler :)
    pozitif enerji dolu bir gün dilerim ..!
    teşekkür ederim temenniniz için .. her ne kadar çalışsam da harika bir pazar günü geçiriyoruz. kahkaha ve neşe dolu : ) size de güzel ve mutluluk dolu bir gün dilerim . hadi kaçırmayın , anı yaşayın , günün hakkını verin. saygılarımla
    tamam canımm okuycam günlüğünü çok merak ettim:)) çok mutlu oldum senin adına. Bende daha sık uğramaya çalışıcam artık. Reikiyi kimden aldın acaba?
    sağol bebegğim senin de bayramın mübarek olsun:)) özledim konuşmayı neler yapıorsun nası gidiyo? site neden bu kadar ıssız kalmış ya:))
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri