-Elya-
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• beeeeyybbbiiiiiiiiiiiiimmmmm ben geldiiimm :D evet veriyim; 0535 407 90 46
    patlat bekliyoruumm :D
    Değişğimi hissetmiyorum bebeğimm gün be gün yaşıyorum =) gerçi arada bi durgunluk hissi gelmiyo değil ama o kadarı da olsun varsın napıyım.Bi de istediğim çalışmayı yaptırmaya henüz fırsat bulamadın onun için ayrıca çok üzülüyorum ama neyse. Medleri günde bir kez değil tıpkı telkinler gibi gece boyu dinlersen fazlasıyla faydasını görürsün bence değişmek için denemeye değer;) (özellkile Af. medini).
    bence sen değiştin ama farrkında değilsin belki de. çevrendekileri bi yokla bence. onlar sana gereken cevabı verirler;)
    Şimdi bir karar ver. Verdiğin kararı uygula ben bir karar verdim söylemek istediğim herneyse çekindiğim insanlarda olsa kalabalıkda olsa söylemek. Bu kararı alışkanlık yapana kadar devam ettiricem. Bu kararı vermemde bu makalenin payı büyük.
    yavrum benim daha dün burdaymış ayyy kıyamam yaa :D ama ben de özlüyorum seni,bizi muhabbetimizi ,sitemizi. ama bazen öyle bir yoğun oluyorum ki değil siteye aynaya bakacak vaktim olmuyo :( ama sen yine de kontrolü elden bırakma olur mu canımın içi <3 öpüldün çok çok :*
    tabikide ilk zamana göre birşeyler değişmiştir. Dürüst olucam bende gerçekleşen değişikleri farkedemiyorum. Bu sıkıntı oluyor. Değişen şeylerde normal geliyor.
    daha birşey gerçekleştirdiğim yokki. Aşıcam ama bu sorunları öyle yada böyle. Değişmek yada değişmemek bizim elimizde biz sadece değişmeyerek değişimimizi erteliyoruz. Bunun için yıllarımı kaybedemem. Değişicem yakında..
    senide buralarda görmek çok güzel :)) o kadar çok şey var ki sadece bir farkındalığımdan bahsedeyim. O da zihinsel farkındalık. Zihinsel farkındalık sayesinde düşüncelerinin farkında oluyorsun. Seni sınırlayan motivasyonunu arttıran tüm düşünceleri kapsıyor. Bu çalışma sayesinde yapmak isteyipte yapamadığın her şeyi yapabilme fırsatı veriyor ama ekstra bir çaba göstermeden de bir şey yapmayı istediğin zaman aklına hiçbir olumsuz düşüncenin gelmesine izin vermeden eylem yapmak kesin sonuç verir. Ee sen neler yaptın :)
    oy oy benim kuzum profilime gelmiş hoşgelmiş =) kaçar mı benden görürüm tabii :D o yoğunluğun gözünü seveyim ben bitmiştir gerçi şimdi yıl sonu geldi nerdeyse dimi ?:D çalışmaya devam o zaman hiç bozma =) ben de takılıyorum mağazada napıyım ürünlerdi müşterilerdi filan güzel gidiyo şimdilik :D aslında sorun çok da bkma kimseye çaktırmıyrum,gerek yok :D bu arada zümrüt artık yok beni terketti çok mutsuzum bu yüzden :( bi daha eve hayvan namına bişey sokmam :(
    o değil de arada sık sık uğra konuşalım tatilde olr mı kuzum, iletişime aynen devam,öpptüm çok çok hoşcakal <3 ( bu arada ben yine çok konuştum arada sen de anlat :D)
    1-1.5 hafta öncesine kadar bende hiç foruma girmek istemiyodum ama gördüğün gibi tekrar burdayım.. Forumdaki arkadaşlar sağolsun sosyal fobi'nin takıntılardan ve endişelerden ibaret olduğunu anlamamı sağladılar. İkisindende kurtulursan sosyal fobi yok olucak. İlaçları kullandığım zamanda takıntılardan ve endişelerden arındığımı hissetmedim desem yalan olur. Çoğu ergen kız gibi sende kore dizisi hayranısın anlaşılan :D Gelişme kaydetmen çok güzel. Benimde gelişme kaydetmem gereken birkaç nokta var aslında da üşengeçlik olmasa :) :)
    neredeyse en son seninle konuşmamızın ardından 1 ay geçti teşekkür ederim beni düşünenler de varmış demek ki :) :) Geçen bir ay sürecinde foruma pek girmiyorum hafta da bir o da aklıma gelirse yemekhane sitesinde çalışıyorum. Eve geldiğimde naruto izliyorum. İlk maaşımı aldığımda alım satım işlerine giricem inş. doktora gidiyorum hala ilaç veriyor. irade konusunda bir yazı paylaşasım var da forumda üşeniyorum. Son günlerde sık sık tekrarladığım iki cümlem var. yapabilirsin bunu yapabilirsin. Örn. insanların gözlerine bakamıyorsam eğer o an aklımdan insanların gözlerine bakamıyorum çekiniyorum vs. geçiyorsa illa da geçmesine gerek yok o an insanların gözlerine bakabilirsin bunu yapabilirsin dediğimde kendim bile şaşırıyorum sonuçlara :) Herşeyden önemlisi değişiceğime tüm kalbimle inanıyorum ve inandığım zamanda içim içime sığmıyo.. :) Eee şimdi sen anlat bakalım nasıl gidiyor ? neler yapıyorsun
    şimdi bebeğim bilirsin benim kelimelerle aram pek iyi değildir,lafı çok uzatamam. en azından yazarken. yoksa normalde olsa neler anlatırım sana kim bilir :D
    onun dışında,aradığım işi buldum çalışıyorum :D iş harika ortam harika herşey süper :D gerçi ilkk zamalar çok zorlandım evet çok fazla kastım ama daha sonra rahatlığa bıraktım kendimi :D bana tahammül edebildikleri yere kadar aynen devam :D
    şimdilik benim aklıma gelenler bunar, biraz da sen anlat neler yapıyosun benimle görüşmediğin zamanlarda ? hayatın ne alemde ? iletişimden kopmak yok ona göre,yaz muhakkak bekliyorum <3
    bebeğiiiiimmm aşk olsun tabi ki seni unutmadım,burdan bana kalan en güzel şeylerden biri sensin bana <3
    sadece senin siteye girmediğini düşünerekten şeyetmedim o kadar,yoksa tabi ki aklımdasın,özledim de aslında,bil yani canımın içi <3
    güzellikler hep seninle olsun bitanemm <3
    tatlım beniim ben de aynı durumdayım açıkçası siteye zaman ayırmıyorum :D diğerlerinden buraya sıra gelmiyo zaten ama sen aklımdasın her zman =) umarım herşey yolundadır,kendine çok iyi bak olur mu ?:*
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri