sweeet
Reaksiyon puanı
12

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• şu an için hedef farkındalık konusu. uygulamaya gelince farkında olmadan çalışmalar aksıyor. Ama bir noktaya dikkatimi odaklamakda çok sıkıcı. Mazeret bu olsa gerek. Aklıma geldikçede yapmaya çalışıyorum da neden bu kadar basit şeylere takılıp kalıyorum. Ne saçma şeylerle zaman kaybediyorum. Neden bunları yapıyorum. Bunları neden bir sorun olarak görüyorum ne zamandan beri neden böyleyim bu sorular alıp başına gidiyor işte böyle. Neyse rahatsız ettim. Teşekkürler tavsiyelerin için. Motivasyon konusuna göz atıcam..
    yenik düşüyorum sweet içimde beni aşağı çeken bir güç var ve ben bu güce karşı yenik düşüyorum. ne yapmam gerekiyor
    sitede aradımda nefes egzersizi başlıklı konu açttığını gördüm. Ben daha çok yanlış nefes aldığımdan dolayı gerildiğimi düşünüyorum. Farkındalık çalışmasından sonra bu konuya ağırlık vericem. Kendine iyi bak
    Merhaba sweet :)) daha önce hiç nefes egzersizleri yaptın mı ? Ben nefes alırken geriliyorum rahatsız oluyom bu durumdan. Sende hiç böyle bir durum yaşadın mı?
    tmm şimdi okuyorum iiyim daha iyi olmayı istiyorum.. kendi güzelliğimin peşindeyim... içimde müthiş bir güzel şeyler olacak duygusu var.. hadi hayırlısı
    merhaba sweeet nasılsın iyi misin... can kal şimdi bir de sana özel msaj gönderiyorum okursan sevinirim....
    Sevgili sweet seni sıkı takipteyim,tüm mesajlarını arattım okuyorummm..Sen hep burda kal emi..^-^
    geçmişteki yanlışları düzeltmek istiyorum. Pişman olduğum bir nokta var onu düzeltmeye çalışıcam ilerde yoksa kendimi iyi hissedemicem. arkadaşda kalsak üzerime düşeni yapıcam.. Sanada mutluluklar :))
    ben eskiyi bir türlü unutamıyorum sweet onun dışında herşey üstüme üstüme geliyor iyiyim demek isterdim ama yakında öylede olucak çünkü ben inanıyorum. Huzurlu ve mutlu rahat ve sakin olucam. Değişimlerle ilgili mükemmel farkındalıklar kazanıyorum. Konsantrasyonumu geliştiricem.. Konsantrasyon sayesinde aklımdan geçen düşüncelerin farkındalığını kazanarak olumsuz inançları kolayca kırabilicem ve buda bana sınırsız özgürlüğü ve mutluluğu getiricek :))
    bana onu anlatmıstın. kendıme asık ettım falan demıstın. bayaa oldu. ve sonunda onunla evlenıyorsun. cok mutluyum. mutluluklarrrr her daım. sevincli
    bunu özelliklede senden istememin bir nedeni var.. Benim göremediğim yanlışları muhattabım çok iyi farkedebildiği için sordum ve fazlasıyla da yetti bu benim için çok teşekkürler :))
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri