Işıklı yol
Reaksiyon puanı
4

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• dogru hatirliyorsun. sinavim vardi. cok tesekkur ederim. iyi gecti diyebilirim. ama puanim kirilacak ne olur bilmiyorum. hatirlaman ve basari dileginde bulunman cok hosuma gitti. cok tesekkur ederim.
    bana da lazım o inattan :) her işim ayrı ayrı yarım.. ve onların verdiği yük.. ancak defter tutarak toparlıyorum kendimi bugün şunu şunu yaptım diye. biraz bana da bulaştırsan olmaz mı o inattan :)
    iyiki geçmiş elinize o cd :) gördüğüm kadarıyla forumda en aktif üye sizsiniz ben yorumlarınızı okuyunca mutlu oluyorum :) ben o kadar sebatkar olamadım 6 ay dinleyebilsem hadi geçtim 6 ayı 2 hafta dinleyip sonuçlarını görsem bırakmam heralde düzenli değilim malesef..
    milattan kalma benim sayfam :) bi zamanlar özenmişim demek :) senin sayfan da yorumlarla renklenmiş :)
    Sadece gerçekleşmesini arzu ettiğim şeyleri istemek için dua etmem, çünkü insan kendisi için en iyinin hangisi olduğunu bildiğini iddia edemez. En iyinin hangisi olduğunu bilen sadece Wakan Tanka’dır, onun arzularına daima boyun eğerim. Bu kolay değildir, bazıları bunu imkansız bulur. Fakat ben duanın gücünü gördüm. Bu yüzden daima Yaratıcı’nın bana, doğru yolu, kendi yolunu izleyebilmeme yarayacak hikmet bahşetmesi için dua ederim.

(Sioux Kabilesi _ Şaşkın Karga)
    Bir an bekle,arkana dön ve unuttuklarını anımsa..Kaybettiysen ara,kırdıysan af dile,kırıldıysan affet, Çünkü hayat çok kısa.
    Allah bir insanı senin elinle ayağa kaldıracaksa, sen nasıl elini uzatmazsın?Allah seni insanlara sevdirmek istiyor,Allah senin dağılmış parçalarını topluyor.Aşka nankörlük etme!
    Hakiki dost Allah gibi mahrem olmalıdır. Dostun çirkinliklerine, hoşa gitmeyen hallerine tahammül etmeli, hatasından incinmemelidir. Dosttan yüz çevirmemelidir, dosta itiraz etmemelidir. Nitekim rahmeti bol olan Allah kullarının ayıplarından, günahlarından, noksanlarından dolayı onlardan yüz çevirmez.Tam bir inayet ve şefkatle, onlara rızkını verir. İşte garazsız, ivazsız dostluk budur
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri