maviinci
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Ayy bu papatyalar bana mı? :) Teşekkür ederiim. En sevdiğim çiçektir papatya. Nasıl da bilirmişsin :)
    Sıkıntı cekmekten degilde tek basima oldugum icin bakamam disari biraksam kaybolur ise gidince yalniz kalir belki ilerde yanima getiririm
    seni gördüğüme sevindim. Tekrar görüşene dek selametle huzurla ve mutlulukla kal. Allaha emanet ol.kiss3
    insanların aptallıkları diyerek genelleme yapma çünkü her insan aptal değil. açık açık söyle aptal olduğumu ama ima etme. Bir davranış yüzünden insanlara etiket yapıştırmak kolayına gelir insanın. açıkcası bundan sonrada pek umrumda olmaz ne söylediklerin.
    değişmek için biraz rahatlığını bozman gerekir. Birşeylerden vazgeçmelisin örneğin rahatlığından ama maviinci bu kadar kolay pes etme adamım bunu yapabilirsin. İnanıyorum tüm kalbimle :))
    bu senin değişim yolundaki kararlılığınla ilgili bir durum. Değişmek istemiyorsan sen bilirsin.
    kardeşim bir gün uyguladığın çalışmadan nasıl bir verim almayı bekliyorsun ki. Zaten ileri derecede konsantrasyon gerektiren bir çalışma yapıyoruz.. Bir gün uygulayarak sonuç alabileceğin bir çalışma değil. Hemen vazgeçme. Sabret devam et yoksa yıllarca aynı sorunlar etrafında dönüp dolaşıcaz..
    hey bro. nasıl gidiyor zihinsel perhiz çalışman. Çok mu kolay oldu ne bu çalışma. :)) Kimi zaman kendimi olumsuz düşüncelere saplanmışken buluyorum ama hemen geçiyor ve fazlada sürdürmüyorum. Bu çalışmayı ciddiye almak için sanırım ağzından çıkan her söz ve aklından geçen her düşüncenin farkında olmak gerekiyor ki çalışmada başarıya ulaşabilelim. Diğer yandan zorlayacak bir çalışma ama başladık bir kere. Bu haftalık zihinsel perhizi tamamladık..
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri