ßyKuS
Reaksiyon puanı
2

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Olabilir tabii ama ben kendimden pek verim beklemiyorum açıkçası fayda görmedm o yüzden pek de dört elle sarılmak istemiyorum
    ego ve suçluluktan pek beklentim yok aslında esas beklentim topluluk karşısında konuşma ve sosyallik arttırıcıdan. :)
    Güzeldi. Ama gün içinde istemeden ne kadar çok olumsuz düşüncenin olduğunu farkettim. Neredeyse her an olumsuz düşünüyormuşum meğer.
    konuma yazmışsın bu arada cevap yazamadım sürekli girip çıktığımdan dolayı ama aklımda yazıcam :)
    senarist olmak için üniversite şart değil diye biliyorum.. özel kurslar dediğin gibi yararlı olabilir.
    off ya değişim süresi neden bu kadar sancılı geçiyor ki. Tabii tabii daha güçlü olabilmemiz için
    bu çok mantıklı geldi khkh56 khkh56 çok sağlam bi oyun.. telkinleri sen anlat, ben henüz test aşamasındayım.. pek verimli geçmiyor ama, telkinsiz halimle daha iyiyim ben ya inan
    İstikrar seviyeni, kararlılık seviyeni, kendine hedefler koyman yetmez onlara ulaşmadaki sebatını gözden geçir ben değil kendin öz eleştirini yap.
    onu herkes gibi ben de biliyorum tabii ki.
    ama nasıl olacağı benim gibi birinde psikologlar, psikiyatrlar tarafından bile bilinemiyor tam olarak.
    çünkü bendeki bir kişilik yapısı meselesi.
    Şuanda admin online olsa bile bu konuyu halledemeyebilir, bu konulardan anlayan teknik çalışan olmuyor. Birden de karar alınmıyor bu konuda önce ölçüp biçiliyor sonuçları tartışılıyor.
    Malesef belli bir süre sonra yok başka forumlarda da yok bildiğim kadarıyla. ;Sadece mesaj değiştirme hakkı olabilir. O da forumda kısa bir süreliğine açık sonra o da kapanıyor.
    sevincli o yazıyı ben başkasından görüp kopyalamıştım, yine böyle çalkantılarda olduğum bi zamanda kahvesmiley kendimde gördüklerimi söyleyebilirim, hani az çok farkındayım bende bu şekilde bir netice veriyorsa herkeste aynısını vereceğini düşünüyorum... ama inan, çok basit şeyler. arkadaşlar da söylüyor zaten, çok basit şeylerden mutlu olabiliyorsun diye..
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri