annie hall
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• huuu huuuuu sevincli

Seni tanıdığıma memnunum. Hayatıma sıcak bir gülümseme gibi girdin. Daima varlığını hatırlayacak ve gülümseyeceğim. Huzur ve mutluluk hep seninle olsun. Sevgimle
    Işık*
    günaydınlarr.. ufak bi yaklama geçirdim sanırım, şimdi daha iyiiym teşekkür ettim :) sen nasılsın?
    Teşekkürler canım iyi haberlerini okudum en son günlüğünde. Sessiz olsam da bu aralar takipteyim, ben hep buralardayım. İyi ki varsınız. Sevgiler.
    Duyduğun için içimin sesini ve uzattığın için bana sevgi elini, sana müteşekkirim. Misliyle mukabele görmeni dilerim. Ama paylaştığın sevinçlerin olsun, huzur ve mutluluğun. Gökyüzünden yıldızlar topladım sana, güllerden onlarca demet döktüm yollarına ve inciden köşkler diledim sonsuzlukta. Var ol, sağ ol!
    Işık'ca
    günlüğünü amaç dışı kullandım :D muhabbet konusunda yazmayacağım bi daha, senin gelişim sürecinin aynası olmalı
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri