sweeet
Reaksiyon puanı
12

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• bilmiyorum hani şöyle olsaydı daha iyi olurdu dediğin, yanlış yaptığım bir yer vs. eleştir beni.. nerde hata yapıyorum bilmek istiyorum.. hatamı telafi edebilmek için..
    merhaba bir arkadaşımız forma yenş ve başka telkinlerin lınkini vermiş acaba bunlarıda dinlemeye baslarsak nasıl olur teşekkürler
    başka forumlar beni ilgilendirmiyor. Admin yoğun olduğundan foruma bile giremiyor. Ama bu konuları kendisine iletirsen çok sevinirim. :)
    Sweet eğer forum üyesi forumda mesaj yazma ve konu açma kısaca söz hakkına sahipse o zaman forum üyesi kendi açtığı konuyu silebilme ve üyeliğini iptal edebilme yetkisinede sahip olmalı. Acaba böyle bir yetki var mı bizlerin?
    Bu arada öğrencilerin çok şanslı böyle bilge bir öğretmenleri olduğu için.Sevgilerrr
    Sevgili sweet paylaşımlarını çok faydalanarak takip ediyorum.Eline dilene gönlüne sağlık arkadaşım.
    Yüreğimin sesiyle seslendim sana. Yüreğine dokunabildimse aramızda gerçek manada bir iletişim olmuş demektir. Sen beni gerçekten duymuşsundur ve ben sana gerçekten seslenebilmişimdir. Ruhlarımız göz göze gelmiş ve gerçekten birbirimizi görmüşüz demektir.
    Hep bir adım öndesin. Öyle değişik ve harika ki bakışın. Öğretmen olmak sana böyle bir özellik katmış olmalı. Yada bu özelliğinden dolayı öğretmen olmak sana çok yakışmış. Hep iyinin, sevginin ve faydalının yanında olman ve her zaman sevgiyle yürümen dileğimdir hayatta. Öğretmenim iyi ki varsın, iyi ki tanıdım seni.. sevgimle
    Işık*
    heyy ogretmenımmm ıyı hafta sonları . basarı ve mutluluk pesını bırakmasın :) .
    Hey tatlım. :) Nasıl gidiyor Neler yapıyorsun :)) Senin kelimelerin gücü'ne olan özel bir ilgin olduğunu biliyorum. Yakın bir zamanda kitapçıdan (tutamadım yine kendimi 4) kitap aldım. ve aldığım kitaplardan ilgimi en çok çeken kitaplardan birisi'de ''Dil Zekası'' idi. bu hemen hemen ikimizinde tam istediği gibi kelimelerin gücü'ne benzemiyor değil. Neyse bu kitap'ın özetine bir bak derim ben kitapçı'da kitabı görür görmez düşünmeden aldım :) Sanada tavsiye ederim.
    kapatmıstım gerı actım faceyı. zaman alıyordu evet. ozlenıyorsam senın gozunde degerlıyımdır ve bu benı cok mutlu ettı :) . nasıl gıdıyor hayat?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri