serpilelif
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• neden çekindiğimi bilmiyorum ama çekiniyorum işte. çünkü aslında biliyorum ki çekinmem için hiç bir sebep yok ama...
    kendimi ifade edememe sorunu var bende. aslında diksiyonum çok düzgündür tabi rahat olduğum ortamlarda ama bazen dilim dönmüyor sanki, bu sefer de konuşamıycam diye susuyorum. yani bir kısırdöngü sözkonusu. bi de yılların alışkanlıkları var tabi, ee alışkın değiliz tabi car car konuşmaya. telkinlerin etkisi oluyor ama kendimi sıkmaya o kadar çok alışmışım ki o çizginin dışına çıkamıyorum. bazen kendi kendime şaşırdığım anlar oluyor. bunu ben mi söyledim vay be gibi :) bence bütün bu yaşadıklarımın ana sebebi özgüven eksikliği. :(
    hani bazı insanlar vardır ya önce konuşurlar sonra düşünürler, ben tam tersi fazla düşünmekten konuşamıyorum.
    sürekli kendimi irdeliyorum, ne söylesem, nasıl söylesem,,,,
    ben düşünürken konular değişiyor, başka konular açılıyor, ben düşünmekle yetiniyorum.
    anı yaşamak, aklıma geleni söylemek, düşünmeden tartmadan, hem de başkalarını umursamadan yapabilmek hepsini. ne güzel olurdu

neden çekiniyorsun, sizi engelleyen nedir bunun için :)
    B
    Dostum.. Alfa erkeği için bılgıler vermek isterım.. hangı bölüm uygun olabılır ?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri