Işıklı yol
Reaksiyon puanı
4

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• neyse abla onun olmadığı yerde bende olmam zaten seninle tanıştığıma memnun oldum allaha emanet ol
    çok şaşırdım açıkçası şimdi okudum ama biz bu isyan şakasını başka yerlerde de yaptık hiç kıran ve kırıcı tersleme olaı olmamıştı çok şaşırdım adı üstünde şaka pes doğrusu benim kankam şimdiye dek karıncayı kırmamıştır yüzlerce seveni var azık gerçekten bir şaka bukadar ciddiye nasıl alınır pessss
    Angus And Julia Stone - All Of Me - YouTube

bu acinin bir tedavisi var mi
    belki yiyecek bir seyler almalıyım
    ama yemek bu boşlugu gidermeyecek
    ben sana açım aşkım

bir baska günü daha atlattım
    soguk odamda
    arkada kalan kirintilar ve parçalarda
    senin hatirandan sag çiktim

herseyim tamamen senin için
    tek gördügüm sensin
    sen tüm ihtiyacim olansin

beklemenin bir ilaci var mi
    galip dönen aşkları
    bir panzehir var mi nefret ettigim
    sensiz geçen her saniyeye

tek gördügüm sensin
    sen tüm ihtiyacim olansin

tüm bu yasam sadece ask için
    bu seçecegim tek yol
    ve her sokak ve bulvar
    sadece beni sana geri götürecek olan

tek ask, tek ask, tek ask
    tek ask, tek ask, tek ask
    Güle güle Tam Kung... Yüreğimden yüreğine binlerce selam. Allaha emanet ol. Yanımda değerin çok ama çok fazla. Sevgimle kal. Sana mutlu harika bir hayat diliyorum. Ayrılıklar hep olacak. Belki bir gün bir yerde seninle yeniden karşılaşırız. Hoşça kal sevgili dostum arkadaşım. Güzel sözlerin için binlerce teşekkür.agl34
    Tam kung mesajlarının silinmesini rica ettiği için sildim. Yoksa kendisi benim çok değer verdiğim harika bir insandır lütfen yanlış anlaşılmasın
    abla aslında hayatta öğrenilmesi gereken o kadar çok konu var ki bu konulardan bazıları doğa üstü olaylar

ve öğrendikçe çok farklı bir zaman ve boyutta yaşadığımızı anlarsın yani yaşamak sadece yemek içmek vs vs den daha öte aslında
    oooooofff offffff.. az çok biliyorum, tanıyorum bu durumu. böyle zamanlarda sadece uzaklar agitmek istiyorum.
    bilmiyordum artvinli olduğunu :)) ışık abla, henüz geç değil aslında hiçbir şey için.. neden öğrenmiyorsun bir enstrüman?
    Olur mu hiç boş konuşuyorum.Sen forumun neşesisin.

Kadru vardı bilmem bilir misin o da hep ben böyle mi kalacam der dururdu. üsteğmen olduğunda forumu terk etti. Bazılarına yaramıyo rütbe galibay789
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri