Işıklı yol
Reaksiyon puanı
4

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• ♡ Bugün sınırsız olanaklarla dolu yepyeni bir güne başlıyorum. Aldığım her nefesle birlikte içimdeki sevgi,enerji, mutluluk ve cesaret artarak çoğalıyor. Her nefesle birlikte hedeflerime daha da yaklaşmanın hazzını yaşıyorum. Bugün karşıma çıkacak tüm MUCIZEleri fark etmeyi ve değerlendirmeyi seçiyorum. Bugün iç sesimi dinlemeyi, önsezilerime güvenmeyi seçiyorum. Tüm gün boyunca sonsuz mutluluğu seçiyorum ♡
    Başka yol var mı, güzel düşünmekten ve güzel düşünmeye çalışmaktan başka.. guitar
    rica ederim, ne demek.. ben teşekkür ediyorum, sizin yorumlarınız okuyanların gönlünü ısıtıyor :)
    çok tatlı bir gülüş teşekkür ederim. Gerçekten zor bir gün geçiriyorum. İyi geldi bir nebzede olsa yüreğime su serptiniz teşekkür ederim.
    bol gülücüklü akşamlar diliyorum, efendim :))

buralardayım ışık hanım kendimi gözlemliyorum bir süre daha gözlemleyip değişikleri belirtirim siz nasılşsınız telkinlerin etkisini hissediyormusunuız
    Evet sen bu forumda özel tuttuğum insanlardansın. Yüreği güzel insanlardan biri ve aynı günde doğduğumuzu öğrendiğimde "ne harika bir tevafuk Allahım" dedim. Teşekkür ederim Allahım ve iyi ki varsın yarimistanbul. Daha ilk linkini gördüğümde "ne hoş yarimistanbul, şiir gibi" demiştim. Mutluluklar diliyorum, gelecek günler sana huzur, mutluluk ve daha pek çok hediye getirsin. Mutlu kals456
    aynı günde doğmuşuz şaşırdım :) ve mutlu oldum, doğum günümde güzel bir arkadaşlık hediye eden yüce yaratıcıya şükürler olsun, teşekkür ederim.
    Teşekkür ederim. Ne kadar harika bir günaydın bu böyle. Günümü aydınlattınız çok teşekkür ederim. Sevgiyi taaa yüreğimde hissettim. Çok teşekkür ederim. Bil mukabele :)
    Ben yaptırdığıma memnunum.Zamanla çok daha iyi olacağına inanıyorum. Henüz dinlemeye devam ediyorum.
    iyi akşamlar nasılsınız ? siteyi inceliyordum çekirdek inanç yaptırmışsınız bende düşünüyorum ama işe yaramayacak diye de korkuyorum. siz nasıl hssediyorsunuz ?
    merhaba
    ben uzun zamandır yazılarını takip ediyorum.ve inan feyz alıyorum Işıkli yol... mahsuru yoksa birkaç sey sormam mümkün mü :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri