huriye_89
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• günlük yılların hemen hemen aynı zamanları buralar geliyor aklıma ne tuhaf deÄŸil mi ? ☺ Hayat giderek zorlaÅŸsa da mücadeleye devam.
    sonundaa geldiğini gördümmm aylar sonra :D ne oldu bu kıza diyorduuum :D
    kaydettim ben seni ulaşabildiğimde ulaşırım ama bi numaranın olması da yeter bende :D bende atıyım numaramı sana^^
    uzun zamandır görüşmedikk.. bende bütün gece dinlemeye çalışıcam :)) girince bana numaranı at kuzumm.. siteye girmedim seni özlemişim ya
    Profiline yazdığın şey ne güzel öyle! Değişimi hissetmene çok sevindim kuzumm.. Hep böyle özgüvenli,pozitif ol sana çok yakışmış :)
    Ben pek değişmedim hala aynı gibiyiim valla.. şimdi olumlama defteri yapıyorum bi an heves ettim nedense. Bi deneyim 1-2 ay faydasını görürüm inşallah. Olmazsa meditasyona devam. Araya katacağım yine zaten.
    İyi olduğunu bilmek çok güzeel! <3
    günlükçüm merhaba ben geldim tatlımm :D
    neler yaptığımdan bahsediyim istersen;
    dolu dolu,bol affetme meditasyonlu yoğun dönemi bitirdim çok şükür ve farkettim ki, artık kendimi artılarımla,eksilerimle kabullenmiş durumdayım. bir haftalık ara verdim şimdi.
    gelecek hfta içerisinde yeni bir çalışmaya başlayacağım eğer mümkün olursa.
    farkında mısın kelimelerim bile değişti.. hatta ses tonum bile. artık ne söylediğinin farkında olan,ufak tefek şeylere kafayı yormayan biri var karşında. evet belki tam olarak herşey yerine oturmadı ama olsun. umutluyum ben. 1,5 yıl önceki halimi düşünüyorum da acınacak haldeydiim hatırlasana. yine de herşey çok güzel,yine de hayat çok ama çok güzel. hadi balımm hoşcakal.
    heronun günlüğünde sedona frekanslarına rastladım günlük. elimdeki çalışmalar bittiğinde eğer gerek kalırsa onlaara da bi el atarım unutturma olar mı ?:D
    bu arada herşeyin bi zamanı var,no panic.
    Kopmam cano senin adına da çoksevindim şuan :) bende sınava hazırlanıyorum biraz tartışmalarla dolu biraz yoğun tempolu yaşayıp gidiyorum.ya senin son aktiviteni görünce acaba görür müsün diye düşünmüyo değilim sende sakın bırakma tamam mı ben sana gelir gider yazarım.iletişimi koparmak yok Allah'n izniyle Hurim :)
    Bende özledim be kuzuum :D Sonunda kavuştuk,iletişimi koparmıyoruz en azından.
    Nasıl gidiyo hayatın uzun uzun yazmanı bekliyorum tamam mı?:)
    seninle konuşmayı da çok özledim :|
    Çok çok öpüyorumm yavrum:))
    burası huzur veriyor bana.arada bir de olsa huzurumu alıp gidiyorrum.sabırla mücadeleye devam.
    günlükkk merhaba ben geldim,uzunn bi aradan sonra =)
    nasılsın tatlım nasıl gidiyoo durumlar,hı ?:D
    iyisindir iyi,ben iyiyim çünkü sen de iyi ol daima ;)
    günlük sayfası biliyo musun, 15 mart 2012 benim kurtuluş savaşımın başlangıç tarihi ;)
    evet tam 1 yıl 5 gün oldu seninle,burayla tanışalı. iyi ki varsın. iyi ki varım,iyi ki var burası.
    evet siteyle pek bağım kalmamış olabilir irtibat anlamında ama arada girip okuyorum yazılanları,çok şey öğrendim çünkü ve öğreneye devam ediyorum çaktırmadan :D
    peki gelelim bendeki değişimlere..
    büyüdüm günlük,ciddi anlamda büyüdüm..
    daha önce göze alamadığım sorumlulukları almaya,veremediğim kararları vermeye başladım.
    suçluluk duygumdan arındım günlük daha ne olsun :D
    biraz geçmişe dönüyorum da az ağlamadım ben buralarda :D
    hala aşamadığım bi kaç şey daha var ama zamanla bütün zehirlerimden arınıp çok daha iyi işler yapıcam.
    zamanı var herşeyin,bekliyorum sabırla.
    sen de beni bekle olur mu,kendine iyi bak tatlımmm.
    Yolunda canıım yolunda :) konuşmadığımız,seni unuttuğum anlamına gelmez.
    Sende kendine çok iyi bak <3
    Canım kaç gündür girmiyorum..Siteye girmek aklıma bile gelmiyor.Okulum var benimde ne anlatsam ki ıım :) sınavlarım başlayacak,yine uzun bi süre buralarda olamam belki.Sende gitmişsin,geri gelmemişsin zaten.Biz artık pek buralarda takılmıyo muyuz ne ya :D
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri