Işıklı yol
Reaksiyon puanı
4

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Hımmmm bende böyle olacağını düşünüyorum. Teşekkür ederim. Sabırlıyım fakat cidden çok sıkıntılıyım. Adeta nefes alamıyorum. Fakat canım yanmıyor, sadece sıkılıyorum çok bunalıyorum, o kadar
    merhaba yeni başladın galiba telkinleri dinlemeye biraz ssıkıntı çekersin ilk başlarda bu normal bende baş ağrısı felan olmadı ama dinledikçe kalbimde çarpıntı oluyordu ilk başlarda garip rüyalar olur kendini haşlsiz hissedersin ama sonra yavaş yavaş içine i enerji gelir daha da değişim olur yani biraz sabırlı olmak lazım diye düşünüyorum ben yılların birikimi öyle sihirli değnek dokıunmuş gibi bitmez ....
    Teşekkür ederim. Hayatta en büyük özelliklerimden biridir ' merak' sormadan edemem. Huy işte, ama ben seviyorum bu huyumuterli345
    İlginç bir görevmiş doğrusu. ben teknoloji özürlüyüm. Bunu öğrenebilmem uzun zaman alır sanırım. Aslında belkide kolaydır da çocuklara soramıyorsun ki gülüyorlar insanın üstüne. Yoksa sorar öğrenirdim.12389 Her neyse, teşekkür ederim, cevabınız ve üslubunuz için. Kolay gelsin başarılar dilerim 956k
    çevirmen telkin metinlerini çeviren insandır :) ... sitedeki görevi bu.... telkin çevirisi yapıyoruz.... rica ederim ne demek..
    merhabalar nasılsınız geldimi çekirdek inanç cdleriniz değişiklik varmı herşey aynı mı ?????
    Ben daha önce 2008 yılında bu siteye rastlamış. hatta bir sürü telkin içeren bir cd oluşturmuştum. Baya bir zaman dinledim ama öyle uzun saatler boyunca değil. Sonrasında başka şeylerle ilgilenmiş bu cdyi unutmuşum. Geçen evi toparlarken elime geçti. Tekrar girdim siteye araştırdım. Biliyorsunuz çekirdek inanç çalışması da yaptırdım. Şimdi telkin cdlerimi bekliyorum. İnşallah faydasını göreceğimi düşünüyorum.
    siz bu telkinlerle ne zamandan beri ilgileniyorsunuz daha önceden tecrübeleriniz varmı...
    Sabah okumuştum mesajınıı, ama çıkmam gerektiği için hemen cevap yazamadım. Sitede gelen mesajlara geri dönüş de yapamıyorum, bir daha okuyamadım o mesajını. Hatırladığıma cevap vermek istiyorum :) Ben kırılmadımm, kızmadım, öyle düşünmeni istemem asla. Dün gece sıkıldım biraz, nedenini bilmiyorum. Çok bunalmış hissetmiştim kendimi, yazdığım mesajda da yansıtmışım galiba bunu. Ben özür dilerim, böyle olumsuz düşünmene sebep olduğum için. Ben seviyorum sizleri, ilgileniyosunuz. Ve sizin ilginiz güzel, bu yolda yürümeye yeni başlayan bi insan olduğum için fikirleriniz benim için önemli.. Teşekkür ediyorum, bu özel mesaj için de :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri