kutayhun
Reaksiyon puanı
2

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Benim adım Jessica Meir, senin profilin zambından esirgemedim, daha güvenilir bir iliÅŸki kurabilir miyiz? Dahası, iletiÅŸim kurmak istediÄŸim çok önemli bir sorunum var. İşte e-posta adresim (general.jessica.u.meir77@outlook.com). Senden doÄŸrudan posta kutuma okumayı bekliyorum.
    Öpücükler ve sarılmalar
    Jessica
    ben sipariş verdim ama merak ediyorum acaba gelişim süreci nasıl umduğumu bulabilecekmiyim diye
    siz eğitim telkini aldınız mı diye soracaktıjm ben harika hafıza ,matematiksel beceri,tam öğrenme keskin odaklan ,ingilizce siz daha önce kulandınızmı bunları ...
    Ooo hocam çevirmen olmuşsun forumda yakışır. Bu işi "En iyi" yapacak insanlardan birisin. Sevgiler.
    Çok teşekkür ederim. Sen de süper bir insansın hocam. İyiyim elhamdülilah. İşte karne günü yaklaşıyor notlarımı falan girdim bitirdim öğretmenlikte ilk dönemimi bitirdim. Darısı diğerlerinin başına. Ailemin yanına gideceğim günü bekliyorum sabırla ve heyecanla hatta çoğu zaman çoşkuyla. :))
    Bu akşam yine garip bir hüzün çöktü üstüme
    Hücrem soğuk bir tek sen varsın düşlerimde
    Demir kapı yine kapandı ağır ağır üzerime
    Kelepçeler yine vuruldu kilit kilit yüreğime
    Derin derin soluyorum seni gecelerce
    Duvarlara kazıdım ismini her köşeye
    Dudakların şeker gibiydi
    Baldan öte baldan ziyade
    Pembe pembe yanakların
    Gülden öte gülden ziyade
    Sabret gönül sabret
    Sakın isyan etme
    Bir gün elbet bitecek bu çile
    İsyan etme
    Dört kitaptan başlayalım istersen gel söze
    Orda öyle bir isim var ki
    Kuldan öte kuldan ziyade
    O'nu düşün o'na sığın
    O senden öte benden ziyade
    Bir sabah elbet güneş de doğacak penceremde
    Ama bil ki ateşin hala yanacak yüreğimde
    Gözyaşlarım akıp gidecek
    Selden öte selden ziyade
    Bir canım var vereceğim
    Baldan öte baldan ziyade
    Sabret gönül sabret
    Sakın isyan etme
    Bir gün elbet bitecek bu çile
    İsyan etme
    Dört kitaptan başlayalım istersen gel söze
    Orda öyle bir isim var ki
    Kuldan öte kuldan ziyade
    O'nu düşün o'na sığın
    O senden öte benden ziyade
    Bir ben var ki benim içimde
    Benden öte benden ziyade
    Bir sen var ki senin içinde
    Senden öte senden ziyade
    Bir ben var ki benim içimde
    Benden öte benden ziyade
    Bir sen var ki senin içinde
    Senden öte senden ziyade
    aslında böle bi konuşma yapmak istemiyodum ama son msj dan sonra bunun bi işaret oldugunu anladım zaten bu aralar çok işaret yakalamaktayım.sölediklerim için özür dililerim harbiden kusura bakma ama sende anlamadan dinlemeden adamlara hakaret ettin adamları o kadar tanımıyosunki yanlış hakaret ettin ee bende biraz çabuk sinirlenen bi yapıya sahibim gel bu durumu düzeltelim neden böle düşünüyorum bu gün günlügünü okudum ve baktımki süpermen olmasına 1 adım kalmış bi adam var.Bu adamı süpermen olmadan harcicaklar kendini çok ii hissediyosun nerdeyse uçucaksın ama eger eline islam kılıcını almadıgın sürece gözlerinden ateş saçamicaksın .Günlügünde ALLAH kelimelerinin hepsi küçük harfle yazılmış neden çünki ona duydugun sevgi elinden alınmış neden çok sigara içiyosun neden şu şu şundan peki onlar neden şundan peki onlar neden kilolusun neden mutsuzsun neden şundan neden.çünki zihnin kontrol edilmekte bilinçaltın tutsak tv izlemiyosun ama metal müzik dinlemektesin yapılan bi araştırmada . Pokahontas bilirsin kızıl derili kızla işgalcinin aşk hikayesi poka şeytan hontas gel demek bütün saflıgıyla 5 yş bi kız bu kelime gurubunu söliyerek şeytanın yanına çagrır bi enerji yayar bu enerji depolanıp kötü işler insanları zehirlemek için kullanılır.1500 yıl önce şeriat demişki kötü kelimeler huzursuzluk veren şarkılar küfürlü şarkılar bunlarının alayını dinlemenin günah oldugunu sölemiş bilim o zaman cevap verememiş saçma denmiş inanılmamış ama bugün madonna rihannna britney metal guruplar bu tarz konserlerde sarfedilen kötü kelimeleri bi kitle şeytan diye barırsa daha çok enerji demek bu enerjinin toplanması için organize edilmekte metal müzik tabikide çok matamatik ve güzel olucak altında gizlenen amacın saklanması için ALLAH 1500 YIL ÖNCE DİNLEMEYİN DEMİŞ İŞTE BU YÜZDEN .Eger daha mutlu daha dha mutlu olmak istiyosan islamı anlaman lazım ama baglı köpek sürü beklemez iradenle sabrınla diil canı gönülden istersen halledemicen hiç bi sorun yok.he diyosunki ne vaaz verdin bende hayatı boyunca lan ne kafir adamsın söleri duymuş bi insanım nasıl olduda şu an bukadar min ve kesin konuştum KADİR MISIROGLU sayesinde o sana gönderdigim videoda kolanın icadı içinde ne oldugu gübreningerçek amacı tavuk etinin bu kadar yaygın olması bebek mamasındaki alkolden tv denen zihin kontrol cihazı takma dişlerindeki yer tesbit cihazından daha bi çok şey dünyayı yönetenler ve net aamaçları anlatılmakta şimdi bi kardeşin olarak. en büyük güç islam ken sen neden karşı tarafı seçenlerin oyuncagı olasın farkına varmadan . bu sölediklerimin hepsine cevap yazabilirsin yeteri kadar bilgim yok kesin cvp veremem ama vereni tanıyorum yada ben yalancı lavugun biriyim oda olabilir ama ya dogru sölüyosam o videoyu 2 saat ini verip seretsen ne kaybedersin yada 1 haftanı verip tüm videolarını seretsen ne kaybedersin en fazla zaman oda kaybolmaz sen haklıysan dersinki sen bunları izlemişin ama şurası yanlış bak gerçegi böle burası böle seni keklemişler onlarda şarlatan der beni kurtarırsın ama ya tam tersisiye seni kim kurtaracak bu kadar sonsuz bir riskin altına girmeye ne gerek var

imla devrik ve ve tüm mantık hatalarından ötürü özür dilerim önceki sohbettende çok mahçubum saygılarımla
    abi ben senden özür diliyorum çok kalitesiz bi diyalog yaşandı aramızda her işte bi hayır oldugunu bi kez daha teyid ettim şu an yazamıyorum işteyim ama akşam bi kaliteli sohbet edelim he uymazmı
    bana geniş bir bilgi verirseniz sevinirim kullanıcı olarak bende hafıza güçlendirmeyle ilgili sipariş vermek istiyorum ama etkisi konusunda şüphelerim var
    forumlarda sizin eski bir telkin dinleyiği olduğunuzu gördüm telkinlerle ilgili birkaç sorum olacak izniniz olursa
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri