huriye_89
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Hurim görmedim.Girmiyorum kaç gündür.Umarım döndüğünde çok daha iyi olmuş olursun.
    Bu arada üniye gitmeme daha çok var ona cevap vermeyi atlamışım :)
    Aslında bende pek girmemeye başladım aktivitelerim 0a yaklaşmış üzere eskiden 100 bile olmuştu.Nete giriyorum,buraya girmiyorum.Herşeyi çook boşladım..
    Aynen mesaj geldiyse cevap verip çıkıyorum o kadar.
    Bazı arkadaşlarım da bundan şikayetçi,onların bi çekingenliğini görmedim.
    Tabii bizde daha fazla hissediliyor bu :)
    Hayır ergendi hepsi :D Eğer normal olsalardı dışardaki insanlarla aralarında dağlar kadar fark olmazdı :P Yani herkes öyle değil sen ciddi falan diyosun niye kendine haksızlık ediyorsun ki? O kadar da büyütme egoist olmaktan cidden kat kat iyidir :)
    kına gecesinde genel olarak rahat olmama rağmen yine de çekingen kaldım galiba. bir an önce doktora gidip tedavime başlamk istiyorum.
    Çok sıkıcıydı hatta sürekli ''egoist''lerle uğraştım resmen. Hiç rahat değildim, 4 günün çabuk bitmesini istedim. Hani kalabalıklar içinde yalnız olursun ya, bende öyle oldum orda. Benlik bi sorun yoktu kızlar acayip sinir kaldıramadım bir süre sonra.
    Neyse böyle işte sen neler yapıyorsun? :)
    4 gündür yoktum bende yatılıda kaldım falan :)) Özel durumlar var ben istemiyorum demedim ki zaten :) İnşallah gidersin canım.
    günlüksü.. epey oldu sana yazmayalı hı sence de öyle değil mi =)
    sana biraz değişimlerimden bahsedeyim mi ne dersin ?
    öncelikle ve en önemlisi artık kendimi suçlamayı bıraktım. evet artık kendime değil şartlara bağlıyorum ollayları. =)
    bunu dışında artık daha seri konuşuyorum yani eskisinden daha pratiğim konşma konusunda, kardeşime göre çok hazır cevap oldum :D ama bunu dışarıda çok net gösteremiyorum hala ama geçecek ben biliyorum. ben biliyorum ki egoyla ilgili problemlerim var aşmam gereken.
    yeni yılla beraber kendimden beklenmyen kararlar vermye başladım. aslında daha önce almam gereken ama bi türlü istemediğim veya cesaret edemediğim kararlar bunlar.
    öncelikle bi iş bunlama lazım acil tarafından,kursum bitti evde çok sıkılıyorum.
    bu arada bi detayı da paylaşıyım srninile.. artık eskisi gibi duygusal şarılar dinlemiyorum, dinleyemiyorum. o yüzdn genelde yabancı müüzik dinliyorum artık,kop kop modundayım yani :D güzel şeyler bunlar :D
    derslerin sıkıcılığından hiç bahsetmiyim istersen bitse kurtulsam diye gözlerinin içine bakıyorum. dişimi sıktım haftasnounu bekliyorum :D
    bu arada tatlım ablan psikiyatriste gitmeye karar verdi. hatta bugün gitmeyi denedm ama önceden randevusz olduğum için olmadı.
    evet telkinlerle biraz olsun gelişim sağladım ama ben ömür boyu telkinlere bağlı kalmak,sürekli bi savaş içinde olmak istemiyorum.. yine telkin dinlerim ama keyfii olur..
    Link bozuk galiba ya,sen bak bi yine de :/ ama dosya açılmıyor dedi.
    Arayım ben belki bulurum başka yerde.
    Nerelerdesin ? :/
    Artık hiç tartışma çıkmıyo,şu son iki günde herşey değişti.Aslında ben değiştim,olaylara bakış açım değişti.Önceden sinirlendiğim olayları şimdi birilerini kırarım diye boşveriyorum.Önceden kendimi ön planda tutuyormuşum farketmeden,tabii kendini ifade etme sorunu olunca oluyo aslında yapmak istediğimiz üzmek değil,neyse şimdi herşeyin farkına vardım.Onlar mutlu olsun ben katlanırım bile diyorum aileme karşı.Olgunlaştım belki de,kim bilir?:) Annem biraz rahatsızlandı o an çok korktum.Çok pişman oldum onu üzdüğüm için.Ama yaptığı tek bizi korumak.Düşündümde bana karışan bi annem var,hiç annesi olmayanlarda var onları düşündüm.Ölüm akla gelince insan değişiyor.Ama çok korkuyorum anneme bişey olmasın diye.Onu gerçekten çok seviyorum ve çok iyi anlaşıyorum,sinirlensem de içime atıp düzgün karşılık veriyorum.Ondan daha fedakar,daha iyi niyetli bi insan yok benim hayatımda kime inandıysam hepsi çıkarcı ikiyüzlü çıktı.
    Üşenmek evet...Bi de ben hastalık hastasıyım.Herşeyi takıntı haline getiriyorum,yok bende bişey var falan diye.Aşırı paranoyaya bağladım Allah sonumu hayır etsin.
    Bi de ölümden çok korkuyorum o var.Kendim ölmekten korkmuyorum,sevdiklerime bişey olacak diye korkum var şu sıralar anlamadım gitti,herşeyi çok fazla ciddiye alıyorum . .
    Tabii =)
    http://s2.dosya.tc/server23/HMWTux/K...ipnoz.mp3.html
    hızlı düşünüp konuşabilmek için hergün dikte çalışması yapmaya karar vrdim günlüksü. umarım istikrarlı olabilirim.
    Kaç gündür ablam olduğundan evde hiç huzur yok,öyle girip de bakamıyorum pek.Girsem de hiç bişeye bakasım gelmiyo bi kaç bişeye bakıyorum.Ondan okudum ama yazamadım cevap.Zaten rahat bırakmıyorlar ki.
    Dolu dolu yapıyosun -bana göre- :) hiç yapmıyorum sanırım ben..
    Arada bir yaptıklarım şunlar;
    Affetme meditasyonu yapıyorum,aklıma gelirse veya EVDE RAHATSIZ EDECEK KİMSE OLMAZSA.Bu da baya zor gibi,çünkü her an biri girip bütün dikkatimi dağıtıyo.
    Kendine güven hipnozu'nu daha çok yapıyorum.Hem kısa olduğundan,hem de etkilerini daha fazla gördüğümden.
    Aslında affettiğim insanları o anlık affediyorum ''AFFETME MEDİTASYONU'nda''.Bunu aklımda tutmak ve hep affedici olmak için hep dinlemek lazımmış..Bunu da hiç yapmıyorum.
    Bazen yaşamaya bile üşeniyorum.
    Öyle işte.
    Hakkında hayırlısı olsun..Umarım bulursun veya daha güzel ilanlar çıkar karşına. :) Ayy evettttt evetttt :D
    Çıktım ama hemen telafi edeyim çabuk yazarak :)) Bi işim vardı kusura bakmazsın demi?:))
    İnşallah iş görüşmen kabul edilir canıım :*
    Aynı ne olsun. :) Tatili iple çekiyorum bakalım..:)
    Hahaha kıyamam yaaa :D Cevap yazıyorum çıkıyorum geri cevap beklemiyorum sitede pek online değilim canımm..Ama bundan sonra beklerim valla bak:)
    Keşkeee..Ama bu imkansız:)))
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri