Janer
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Sevgili Janer selamlar, forum u alt üst etmeme rağmen telkin metinleriyle ilgili bir sekme bulamadım. paylaşımlarından gördüğüm kadarıyla bu konuda baya yetkinsin. Tüm telkin metinlerine nereden ulaşabileceğimi söyler misin? Şimdiden teşekkürler, Sevgiler...
    Hayırlı Akşamlar Janer abi.Nasılsın Göürşmeyeli?Uzun zamandan sonra sana da uğrayayım dedim.Selametle kal.
    Merhaba Janer,kilo ile ilgili telkini biri aşağıda attığnı söylemiş,size zahmet olmazsa yükleyebilirmisiniz?
    Caner sınav heyecanı telkinini istemiştim ama 21 gündür bekliyorum utananadam bakabilir misiniz acaba?
    <!-- google_ad_section_start -->Selam. ben belli aralıklarla bütün linkleri indirdim dinliyorum.Benim sorunum şu ; ne zaman siteden bir link indirsem bilgisayarıma bir sürü eklentiler geliyor ve bilgisayarım kullanılamaz hale geliyor.Her seferinde tamir yaptırmak zorunda kaldım.Bununla alakalı bilginiz var mı veya başkalarında da böyle bir sorun oluştu mu.Artık link indirmeye korkuyorum,çocuklarım kızıyorlar bilgisayarımızı bozuyorsun diye :) teşekkürler<!-- google_ad_section_end -->
    iyi geceler rahatsız ediyorum ama bir sorum olacaktı. siz set aldınız mı ve elinize ne kadar zamanda ulaştı. tşk ederim
    Çok teşekkürler beyefendi. :) Kat be katı senin üzerine olsun. Mutlu haftasonları. Bu arada ne zaman konuşmak dertleşmek istersen bana herhangi bir şekilde ulaşabileceğini biliyorsun Janer'im. Sevgiler.
    lise sonda oğlum. eşit ağırlık. Çok zordu diyor. Yetiştirmekte güçlük çekmiş. Neyse çok kötü değil durum. Bakalım edebiyat nasıl geçecek?
    devamlı sınava hazırlandığından bahsediyordun ya. Benim yavrum da hazırlandığı için fark etmiş olmalıyım. Algıda seçicilik:)
    Şu an sınavda olmalısın. Allah yardımcın olsun. Umarım yanlış hatırlamıyorumdur. Eğer öyleyse bu mesaj bir kaç gün içinde kendi kendini imha edecek:)
    Tabi ki değerlisin yol arkadaşım. İyiyim çok şükür, iyi gidiyor hayat. Sen de iyi ol her daim.

Sevgiler.
    Janerim face i kapatmışsın yine vakit kaybı olmasın diye mi?

Hayırlı geceler dilerim. Ol iz vel olsun. Özlenen insansın. Mutlu günler. Sevgiler.
    bilinçli olsa ne değişir ki :D . imzalarımız güzel . imzalardakileri hayatta uygulamanı diliyorum .
    Yesss hatırladım ama bilinçli olarak değil bu kendi imzamı seçmem hoş bir tesadüf oldu. :)

Sevgiler.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri