Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Selam. Aranıza yeni katıldım. başlangıç için önerdiğiniz ego ve suçluluğun ney ve klasik müzik versiyonunu indirmeye çalışıyorum sabah 9dan beri... lütfen bana yardım edin, sanırım 150 kez ve çok farklı sayıda linkten denemişimdir. olmuyor (((
(doğa versiyonlarını dinleyemiyorum müzik sesi hiç hoşuma gitmedi, lütfen ney ve klasik müzik olsunn)
sağol sweet.. senden bir şeyler duymak çok güzel eğer projelerimiz olursa.. bu sitenin gerçekten işe yaradığının en güzel kanıtı olacak yaşamımızı ne kadar değiştirebileceğimizin çok güzel bir kanıtı olacak... cansın can kal.... sevgiler esenlikler... bu aralar az kilo aldım.. bu da işin esprisi
z-ponopono yönteminde çakra ile ilgili olan kısmı okuduktan sonra çakra çalısmasının ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlıyorum bence bu çalısma için konu açarsan insanlar yeni yeni farkındalıklar kazanmasına neden olursun.. bu çalısmalara katılmayı seçiyorum zpononpono kitabını bitirdikten sonra çalısma hazırlıklarına baslıcam... hayatımda bir çok şeyi değiştirecek çok değerli bir bilgi kaynağu bu kitap.. herkesin bu kitaptan yararlanmasını isterim
sweet face'de bana gönderdiğin etkinlik için çok teşekkür ederim sana z-ponopono yöntemi e kitabını göndermemi istermisin ? ve o etkinliği buradaki arkadaşlarada konu açarak bilgilendirdin mi ?
yaptığın bir çalışma var mı ?? hee şu sivilceler için forumda sivilceler için yüzü maden suyuyla yıkamamızı tavsiye eden biri vardı ya o maden suyunu halk diliyle sodayı deniyorum yavas yavas geçiriyor ama zaman gerekiyor sabırlı olursan sivilcelerden kurtulabilirsin bende deniyorum yaklaşık bir hafta oluyor. sodayı elime döküp sivilceli bölgeye yayıyorum etkilide uzun bir süre devam edicem buna...
dedikodu yapmak yada insanların arkasından pek konusmayı sevmiyorum sinirlendim kendini beğenmişin teki sonra sorunu kendi kendime çözdüm affettim ve unuttum..
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.