-Elya-
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

  • aslında özel bir durum ve biraz irademi güçlendirirsem istediğim herşeyi kendime yaptırabilirim. Yararıma olucak işler için hep bir bahanem varken zararıma olan işlerimi koşulsuz şartsız yerine getiriyorum ne yazık ki. Belki birşeyler bulabilirsem yada bu soruna odaklanırsam etkili çözümler üreteceğimi biliyorum ve bunu bir ara yapıcamm herneyse kendine iyi bak Zeynep :)
    tatlımmm ben geldim günler sonraa =) bi sürü saçma sapan şeyle uğraştım her zamnki gibi. ama sonu güzel olucak inşallah. iyiyim iyi olmasına da,memnuniyetsiz doyumsuz bişey oldum çıktım iyice. bu durumdan hiç memnun değilim mesela :D diyorum ya hep aşmaya çalııyorum diye aynen devam. Sen de anlat biraz hep ben hep ben olmuyo böyle=)
    gittim doktorla konustum ki odaya girdiğimde içimde bir güven duygusu oluştu ki sorma gitsin gayet rahat ve hazırlıklı gitmiştim ilaç verdi onları kullanıyorum 2 hafta sonra ilaçlar biticek tekrar gidicem doktora sonra ilaçlardan mıdır bilmiyorum ama çok uykulu oluyorum yani geç kalkıyorum ve çok uyumak istiyorum.. Gayet iyiyim hayatta en çok istediğim şey gerçekleşmek üzere ve en kısa zamanda bir işe girebilirim.. Sen söyle bakalım şimdi nasıl gidiyor Zeynep ? Neler yapıyorsun :))
    zeynepcim ben bi süre siteye girmiycem tatlım. ama kısa bi süre bu. haber vermek istedim. kendine çok ama çok iyi bak sen bunu fazlasıyla hakediyorsun=)
    biz foruma doyduk galiba =) gerçi sadece buraya değil sanala doymuş durumdayım artık hiç istemiyorum aslında ama evde boş oturunca giriyorum ister istemez. nete nuraya girmesen bile küçük de olsa bişeyler yapmalısın bence. sanırım gelecek yyıl üniversiteye başlayacaksın,şimdi başlasan baya yol alırsın diye düşünüyorum ama yine de sen bilirsin tabi,ısrar yok. aslında o kaadar da çekingenlik kalmadı bende ama özgüvensizlikten olsa gerek aşamıyorum biçok şeyi. aman zeynep bitse de gitsek artık.
    tatlım sınavlarım haftasonuydu zaten geçti gitti sıkıntı yok :D sadece forumdan biraz uzak duruyorum galiba aradda bir sadece sana cevap verebilmek için geliyorum o kadar =)
    " hayır ergendi hepsi :D" ben buna baya güldüm, ergen kelimesi niyeyse hep komik gelmiştir bana :D
    eğer egoyla ilgili bi problemimiz olmasa kendimizi insanlaran geri çekmeyiz,zaten bunu gayri ihtiyari yapıyoruz elimizde değil yani.kontrol edemiyoruz.
    ben diyorum ki onların egosu yüksek değil olması gerektiği gibi sadece bizimkisi yetersiz. ciddi ego problemimiz var egosu yüksek kişiler bizi sade sorularına cevap verecek robotlar gibi görüyolar =))) ben bu kanıya vardım haftasonu. onlara kısa cevaplar verip geçiştir en güzeli bu. iki gün art arda sınavlara girdim çıktım felakett :D hafta içi de kitap okumyı düşünüyorum bakalım üşenmezsem yapıcam.
    ben de sana bi tavsiye vermek istedim sadece son karar senin zaten. vuhuuu nasıl geçti bakıyım o dört gün ?=)
    tatlımmm kusura bakma sana da cevap veremedim bi türlü. derslerle boğuşuyorum bu ara haftasonu sınavlarım var da.. evet ben de baktım linklere kırıklar.. bu arada bykuşun yazısını görünce aklıma geldi.. ben de pskiyatriye giymeye karar verdim. :D bugün gidecektim randevu alamadım gelecek hafta tekrar deniycem.. =) ve ben de derim ki sen de bir an önce bişeyler yap hayat akıp geçiyo zeynep.bundan b3eş yıl sonra şimdi gitmediğin için pişman olabilirsin. ben keşke telkinlere başladığım dönemde tedaviye başlasaymışım diyorum şimdi. aynısını senin yaşamanı istemem.
    Elya bende 15 yaşındayken arkadasım bana psikoloğa gitmemi söyledi ben onu dinlemedim ve sorunları kendim çözerim diye düşündüm üzerinden 4 yıl geçti neler değişti bilmiyorum yada hatırlamaıyorum yine çekingenlik yine içine kapanıklık var birşey değişmedi anlıcağın ;) eğer sen şimdi harekete geçersen 4 yıl sonra bambaska bir Elya olabilir forumda
    ne kadar erken gidersen o kadar iyi hayatın boyunca en azından bu sorunlarla boğusmazsın. internetten en yakın hastanen için psikiyatri için randevu alabilirsin en yakın zamana randevu aldıktan sonra en çok nelerden şikayetçi olduğunu bir listeye yaz ki doktor sorduğunda ne istediğini bilesin piskiyatrinin paralı olduğunu öğrendim 15,5 tl'ydi. Bunu kendi basına da yapabilirsin.. güven kendine ;)
    bence elya hayatın boyunca böyle kal çünkü daha iyi bir hayatı hakedicek birşey yapmıyorsun kızsamda sevsemde bazen byle konusmak gerekyor. kolayca verebileceğin kararı yıllar sonraya erteliyorsun. bunu kendi iyiliğin için yapmazsan senin yerine kim yapıcak. doktora gitmek suç değil, yanlış birşey yapmadın, sadece kendi iyiliğin için doktra gtmelisin. sorunları kendi basımıza çözmeye çalışarak yeterince zaman kaybettik. daha ne kadar kaybetmeye devam edicez böyle. seni bilmiyorum ama hemen şimd tekrar randevu alıcam .doğru olan bu senin sorunların var ve doktora görünmen gerekiyo. ben zeynep'in böyle birisi olduğuna inanmak is-te-mi-yo-rum.
    ya uff alt tarafı bir doktor gerçekten abartıyorsun. Başkalarının ailenin düşüncelerini boşver hatta senin bu konudaki olumsuz görüşlerini dahi kötü birşey söylemiyorum bu iyiliği kendin için yap.. tek yapman gereken sadece karar ver ve verdiğin kararı ne olursa olsun yerine getir.. hiçbirşey seni durduramaz o zaman. ;)
    onlardan habersiz git o zaman :D sorun ne tam olarak ? istediğim zaman gidebilirim gitmicem demiyorum ;)
    bırak sana ne sorarlarsa sorsunlar eleştirilmekten mi korkuyorsun ? malesef gidemedim :)) bütün sorunları bir anda çözemezsin ama teker teker ele alabilirsin.. Mesela eleştirilme korkunun üzerinde durabilirsin sadece yada kendini ifade edebilme konusu üzerinde durabilirsin..
    bak annenin aslında senin açılmanı istediğini farketmen çok güzel birşey.. İnsanlar ailen birşeyler derken kendi iyiliğimizi istiyorlar veya bizim için birşeyler yapmaya çalısırken biz onları bilinçsiz olarak yargılıyoruz ve sonrada anlasmazlık vs. oluyor.. O yüzden annenin ve baskalarının eleştirilerini önüne çıkan bir fırsat gibi düşünebilirsin kendini geliştirebilmek için. ve bende bazen konusurken içimdeki ses anlasılmıyor yeterince açık konusamıyorum gibi şeyler geliyor aklıma ister istemez.. ve bu varya bizim ileride kendimizi daha iyi ve rahat bir şekilde ifade edebilmemiz için çok önemli bir fırsat olarak görüyorum.. Ailenin senin hakkında kötü düşünmez yada psikiyastri'ne gitmene karsı çıkmaz sadece nedenini merak ederler onuda söylersin şundan şundan şikayetciyimyardım almak istiyorum de zaten ailen sana hak vericektir.. O soruyu sormalarının nedeni doktora gitmeye ihtiyaç duyduğun konu nedir ? bence okullar açılmadan gitmelisin tabii önce annene söyle tepkisi ne olucak.. ben anneme söylediğim ama tepkisini hiç umursamadım kararımı vermiştim bir kere de gidemedim uyuya kaldım :D :D
    benden bir farkın yokki bende yıllarca sorunumu kendim çözmeye çalıştım. Bırak gülsünler ne önemi var ben anneme anne ben deli doktoruna gidicem diyorum ve bunu söylerken kendime gülüyorum :)) annem senin neyin var ki diyor ya aslında bu kadar abartmamak gerek. Halimizi anlamamalarının nedeni ise anlatmıyoruz böyle şeyleri olan yine bize oluyor. Bunu sende yapabilirsin :))
    alınma canım ama onlar çıkarcıysa bundan sanane.. sadece herkes çıkarcı demek bile yalnız kalmana yetiyor yalnızlık bir süre iyidir bir süre sonra canını acıtmaya başlar. Bir önceki mesajımda kastetmek istediğim şey günün birinde aşık olursun okuldan birine sadece o ana hazır olmak için.. uzman birisinden yardım alıcaksın seni anlamayan birisinden değil.. hazır 15 tatillere girmişken kim yenilik istemez ki nelerden şikayetçisin bir kağıda yaz ve bunu doktoruna anlat.. Doktora gitmek sana birşey kaybettirmez.. ailen bile seni doktora görünmek konusunda yardımcı olmuyorlarsa ben daha ne diyim.. ve yazış şeklini beğendim :))
    biliyormusun arkadasımı dinlemediğim için pişmanım yeni liseye başladığım zaman arkadasım psikoloğa gitmemi söylemişti ve ben onun bu tavsiyesine kulak vermediğim için 4 yılım pişmanlıklarla geçti ve bir karar verdim ve psikiyatriden randevu aldım yarın gidiyorum :)) benim düştüğüm hataya düşme sakın çook pişman olursun
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst