günlüksü.. epey oldu sana yazmayalı hı sence de öyle değil mi =)
sana biraz değişimlerimden bahsedeyim mi ne dersin ?
öncelikle ve en önemlisi artık kendimi suçlamayı bıraktım. evet artık kendime değil şartlara bağlıyorum ollayları. =)
bunu dışında artık daha seri konuşuyorum yani eskisinden daha pratiğim konşma konusunda, kardeşime göre çok hazır cevap oldum

ama bunu dışarıda çok net gösteremiyorum hala ama geçecek ben biliyorum. ben biliyorum ki egoyla ilgili problemlerim var aşmam gereken.
yeni yılla beraber kendimden beklenmyen kararlar vermye başladım. aslında daha önce almam gereken ama bi türlü istemediğim veya cesaret edemediğim kararlar bunlar.
öncelikle bi iş bunlama lazım acil tarafından,kursum bitti evde çok sıkılıyorum.
bu arada bi detayı da paylaşıyım srninile.. artık eskisi gibi duygusal şarılar dinlemiyorum, dinleyemiyorum. o yüzdn genelde yabancı müüzik dinliyorum artık,kop kop modundayım yani

güzel şeyler bunlar

derslerin sıkıcılığından hiç bahsetmiyim istersen bitse kurtulsam diye gözlerinin içine bakıyorum. dişimi sıktım haftasnounu bekliyorum

bu arada tatlım ablan psikiyatriste gitmeye karar verdi. hatta bugün gitmeyi denedm ama önceden randevusz olduğum için olmadı.
evet telkinlerle biraz olsun gelişim sağladım ama ben ömür boyu telkinlere bağlı kalmak,sürekli bi savaş içinde olmak istemiyorum.. yine telkin dinlerim ama keyfii olur..