evde huzursuzluk hiç bitmez zaten bizimki farklı mı sence,tabi ki değil. kardeşim yüzünden babamla kavga ettik,konuşmuyoruz. ama inan artık zerre kadar umursamyorum,gerek yok. nasıl olsa sonuç değişmiyo. rahat bıakmıyolar evet doğrudur ben de rahat değilim zaten. kulaklkla dolaştığımda uzaylı muamelesi yapıyolar insana, o yüzden belli etmeden dinlemeye çalışıyorum ben de. affetme medisi gerçekten çok güzel ama nereye kadar dinlerim bilemiyorum, inan çok sıkıldım bu işlerden bi an önce kesin çözüme gitmek istiyorum artık. sen de arada bi de olsa dinlemeye devam et bence.,muhakkak etkisini görürsün..ahh üşengeçlik
bende de var bu lanet
bugün arkadaşla konuşurken sözü geçti sabah uyanmaya ble üşeniyorum dedim,olur öyle dönem dönem şuan ben de öyleyim dedi kursta bütün gün uyukladık düşünebiliyo musun halimizzi ?
yaşamaya bile üşenmek hee.. ne kendine ne de hayata o kadar haksızlık etme. ben biliyorum ki bizim için hayatımızı zorlaştıran etk şey ön yaargılarımız . onları bi yenebilsek herşey lehimize döönecek. ki bu bile çabaya değer bence. özgürlüğüne çok fazla düşkün biri olarak ben böyle düşünüyorum.
bu arada kendine güven hipnozundan bahsettin galiba.. linki elindeyse bana da gönderebilir misin lütfen ? eğer uygun görürsemm onu da eklemek istiyorum...=)
yaşamaya bile üşenmek hee.. ne kendine ne de hayata o kadar haksızlık etme. ben biliyorum ki bizim için hayatımızı zorlaştıran etk şey ön yaargılarımız . onları bi yenebilsek herşey lehimize döönecek. ki bu bile çabaya değer bence. özgürlüğüne çok fazla düşkün biri olarak ben böyle düşünüyorum.
bu arada kendine güven hipnozundan bahsettin galiba.. linki elindeyse bana da gönderebilir misin lütfen ? eğer uygun görürsemm onu da eklemek istiyorum...=)