huriye_89
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Empati kurmanın sınırlarını aşıyoruz maşallah:)))
    O da olacak yeter ki sabır...Sabrın sonu SELAMETTİR derler ya, ne kadar doğru...:))
    Aa tam tersini yaşıyorum bende,birine sürekli kendinden bahsetmesi için sorular soruyorum..
    O zaman da uzun sürmüyor aslında.
    Sanırım çekingenliğimizden etkili konuşamıyoruz.Ya da anlattıklarımızı önemsemiyorlar.
    İnsanları anlamak İMKANSIZ :D
    Kaderci değilim ki.O anlamda demedim yanlış anlamışsın.Zamana bıraktım diyorsun ya,zaman hiç bişeyi çözüyomuş gibi gelmiyo bana.O yüzden Allah'ın takdirine bıraktım. :)
    Sende öyle yapmalısın =)
    O şarkıya bayılıyorum..Sıla'ya da bayılıyorum.Güçlü kadın :)
    günlüksü,gözlüklerimin siparişini verdim..galba istediğim gibi oldular kalın ve siyah evet bunu isyitodum ben de. yarın akşam bende olacaklar,umarım bu kez istikrarlı olabilirim kullanım konusunda =)) şimdi derslere dönmem gerekiyo tekrar..
    Kıyamam ya :D Bence biz farketmesek bile çok güzel değişimler yaşadııııık :)))
    Kimseye anlatamadığın şeyler yaşıyorsan; ya yalnızlığın dibindesin, ya mutluluğun zirvesinde...;)
    Ah aynen.. :D O kadar üşengecim ki anlatamam.Galiba atalet konusunda sorunlarımız var.
    Öyle yapmaya çalışıyorum..:)) Aslında şu şu olsa çok üzülürüm dediğim olayları yaşayınca düşündüğüm kadar üzülmediğimi görüyorum. Aynen herkese hakettiği kadar değer verceksin -ki bunu yapamıyorum. Gidenler benden herşeyi çaldılar ama, duygularımı, umutlarımı, hayallerimi. Peki bunların hepsini geri nasıl kazanıcam..Sadece bu arkadaş için demiyorum herkes öyle.Bazen çareler bile çaresiz kalabiliyo.
    O eksiklik tamamen değiştiğinde biticek inan bana :*
    :$ Çok haklısın valla. Hani sürekli beni üzen bi arkadaşım vardı ya, onunla bugün tartıştık... Gerçek yüzünü gösterdi bana, sağolsun. Çok hassas olduğum bi konuda ağza alınmayacak bi laf söyledi. Sonra da şakasına söyledim dedi. Tabii ilk başta konuştum, sonra dedim kendi kendime ''ya ben ne safım'' küstüm konuşmadım. Asıl kızması gereken benken, o yapmadığını bırakmadı. O durduk yere küserken benim küsmem ''sebepsiz''miş.Senin için sebepsiz olabilir tamam ama benim için çok önemliydi, kimse seninle aynı olmak zorunda değil..gibi şeyler dedim. Sonra kötülemeye başladı. Baktı alttan almıyorum, kendince saçma sapan hareketler yapmaya başladı. Bu güne kadar suçlu da olsam, suçsuz da olsam en çok üzülen ben oldum, hep de özür diledim. Şöyle bi düşündüm de ''beni değersiz hissettiren insanlara değer verip kendime olan güvenimi sarsıyorum''. Çünkü onun yüzünden kaç kere ağladım. Son dediği de ''Seninle geçirdiğim zamana yazık.'' Ha ha. Bunu demesi gereken de benken. Ya değmezmiş işte. Okul yine harap bana, tam dedim okulu sevmeye başlıyorum, yine gitti uçtu bütün umutlarım..
    o değil de; ben bugün hiç ders çalışmadım günlüksü. sence akşam fırsat bulabilir miyim, ne dersin ?
    Hahaha :D Dolu dolu geçmiş günlerin sevindim :)
    İstediğin kişi olmaya başlamışsın bile, öyle hissettirdin.Cıvıl cıvılsın =)
    Baya bi özgüven gelmiş sana ya. Bıraktığım gibi değilsin. O üzgün umutsuz hallerin yok olup gitmiş. Bu halin çok yakışmış sana, hep hep böyle olursun inşaAllah. :*
    Ne anlatsam ıııım :)) Bulamıyorum. Çok monoton bi hayatım var. :P
    Nasıl yapıldığını bile bilmiyorum :D Ne kusuru..
    İyiyim canım çok şükür. Senin hayatın nasıl gidiyor? Girmediğin sürece ne yaptın merak ettim :)
    Evet umut yaşama bağlayan bişey.Sabrım ve umutlarım sayesinde yıkılmıyorum ayaktayım.
    Hayır yaptırmadım ki canım :)
    Oh iyiki geldin :)) Senin yüreğin güzel asıl.Hissettin de geldin demek :) Amin canım benm inşallah herşey dilediğin istediğin gibi gerçekleşir.Bütün güzellikler seni bulsun.Umutlu,mutlu,huzurlu nice yıllara..ne kusuru,olur böyle şeyler.Bunu kusur edecek değilim tabii ki,umarım iyisindir bi sorun yoktur?
    Herşey aynı sadece umutlarım var..UMUTLARIM HEP YARINA:) Canımı sıkacak şeyleri takmıyorum,şükrediyorum.Olgunlaşıyorum..kısaca yaşıyorum.
    Şükredecek o kadar şey varken küçük detaylara yoğunlaşıp canımı sıkmak çok anlamsız geldi.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri