-Elya-
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• evde huzursuzluk hiç bitmez zaten bizimki farklı mı sence,tabi ki değil. kardeşim yüzünden babamla kavga ettik,konuşmuyoruz. ama inan artık zerre kadar umursamyorum,gerek yok. nasıl olsa sonuç değişmiyo. rahat bıakmıyolar evet doğrudur ben de rahat değilim zaten. kulaklkla dolaştığımda uzaylı muamelesi yapıyolar insana, o yüzden belli etmeden dinlemeye çalışıyorum ben de. affetme medisi gerçekten çok güzel ama nereye kadar dinlerim bilemiyorum, inan çok sıkıldım bu işlerden bi an önce kesin çözüme gitmek istiyorum artık. sen de arada bi de olsa dinlemeye devam et bence.,muhakkak etkisini görürsün..ahh üşengeçlik :D bende de var bu lanet :D bugün arkadaşla konuşurken sözü geçti sabah uyanmaya ble üşeniyorum dedim,olur öyle dönem dönem şuan ben de öyleyim dedi kursta bütün gün uyukladık düşünebiliyo musun halimizzi ? :D
    yaşamaya bile üşenmek hee.. ne kendine ne de hayata o kadar haksızlık etme. ben biliyorum ki bizim için hayatımızı zorlaştıran etk şey ön yaargılarımız . onları bi yenebilsek herşey lehimize döönecek. ki bu bile çabaya değer bence. özgürlüğüne çok fazla düşkün biri olarak ben böyle düşünüyorum.
    bu arada kendine güven hipnozundan bahsettin galiba.. linki elindeyse bana da gönderebilir misin lütfen ? eğer uygun görürsemm onu da eklemek istiyorum...=)
    çalışma derken? telkinlerle ilgili yaptıklarımı soruyosun heralde.. bi çok şey vardı aslıda bi kaçını sıkıldığım için sonlandırdım. ama tekrar başlamam an meselesi.
    -telkinler (her ne kadar bzaen ben de placebo olduklarını düşünsm de bu kadar ilerlemenin tesadüf olmadığı kanaatindeyim.)
    -bilinçaltı temizleme medisi (sabah uyandığımda,telkinlerden hemen sonra.)
    -affetme medisi(akşamarı telkinlerden önce.) yarım bırakmıştım,şimdi sıfırdan başladım.
    durumum olduğunda ya bilinçaltı temiizleme çalışması yaptırıcam ama hangisi daha etkili olur kaarar veremiyorum.. ya da şöyle söyliyim hangisini yaptırırsam somut ve kalıcı sonuç elde ederim bilemiyorum..

e sen bunu sorduysan bişeyler yapıyosundur muhakkak. biraz da sen anlat bakıyım,nasıl gidiyo çalışmaların?hayatının akışına etkisi var mı? ben aslında bunları merak ediyorum ama hep konular başka taraflara kayıyo iyi oldu hatırlattığın..=)
    oyy yavrum benim nasıl da mutlu şuna bakar mısınn ?:D gerçi normal ben de zamanındda çok severdim tatilleri :D kim sevmez ki zaten :D neler yapıcan bakıyım tatilde ?=)
    ben de çıkmak zorunda kaldım elide olmadan sorun yok yani =) o ilanı bi daha bulamadım başka yerlere bakıyorum şimdi. hep aynı terane :D aa sizin tatiliniz var dimi şimdi,ohh süper =) bol bol dinlenirsin artık =)
    bunu herkes yapmaz teşekkür ederim sana kendi adıma.. =) ne işim var ne işim var?? öncelikle kursum bittiği için şöyle bi genel tekrar yapmak durumundayım.. aöf derslerim var çalışmam gereken..artı ev işlerii.. bi de küçük bi telefon görüşmei yapıp yarın için iş görüşmesi ayayrlamaya çalışacağım..=) sen neler yapıyosun bakıyım ?
    hımm burdasın bu güzel bişey evet :D o kadarr çok işim var ki arada buraya girip,konuşup bişeyler okumak ilaç gibi geliyo gerçekten.
    nerdesin sen yaaa cevap beklerken ağaç oldum burda ?:p empti hımmm
    keşke herkes çok değil bizim 1/4 imiz kadar empatik olabilse.
    ben eğer soru sormayı becerebilirsem düğümü çözücem ama dur bakalım..insanlara soru sorup yönlendiremiyorum burda bi sorun var ama dediğim gibi çözücem inşallah :D inan bana biz onları kendilerinden çok daha iyi anlıyoruz :D sadece kendimizi ifade etmekte zorlanıyoruz ama bunu da aşıcaz inanıyorum ben :D
    yanlış algıladım demek ki,neyse. zamana bırakıyorum ama çabamı da elden bırakmamaya gayret ediyorum.. bak ben yakın zamada şunu farkettim,biriyle konuşurken eğer kendimden bahsetmeye başladıysam,karşımdaki konuşma fırsatı vermiyorum ve muhabbet çok kısa sürüyo. ama karşımdakine kendiyle ilgili soru sorup konuşturabilirsem,o düğüm çok çabuk çözülüyo ve muhabbbetten karşılıklı keyif alıyoruz. sanırım soru sormayı beceremiyorum bana öyle geliyo. sen ne düşünüyosun?
    Allaha inancım sonsuz tabiki ama kaderci değilim galiba.. hep bişeyler için çabalamalıyım gibi gerliyo bana.. daaha önce de konuşmuştuk bunu yanlış hatırlamıyosam. elimden geleni yaptıktan sonra taktiri bırakmak daha doğru bence..yoksa hiç bişey yapmadan "kısmet." deyip geçmek bana göre değil ;)
    sanırım en doğrusunu yapıyosun zeynepcim. =)

güler ömür ağlar ömür,farkında olmayız geçer ömür.."
    değişimi inkar etmek ahmaklık olur zaten. hiç değişmedim demiyorum sadec e istediğim ben olamadım bi türlü sanırım biraz daha zamana ihtiyacım var :D
    buy kadar çalışmaya biraz olsun yol almamız gerekirdi ama bence. ayy yoruldum yemin ederim yeter beee :D
    yeni yıla girmeden önce dinliyodum.35. günde telefonum bozuldu. öylece kaldı çalışmalar:D bir yıla yakındır bu konuda çalışmam rağmen ders çalışmak konusunda hala yoğun bi isteksizlik var üzerimde. herşeyi bırakıp ot gibi oturmak geliyo içimden :D sende de var mı böyle şeyler ?=)
    ne mi yapıcaksın? öncelikle eskiye elveda ,yeniye merhaba demen laazımm. geçmişi değiştiremezsin ama geleceğin senin elinde bunu sakın unutma. ondan sonra yenileri kuracaksın. başka (ama seni mutlu edeceğine inandığın ) insanlarla. herşeye sıfırdan başlayacaksın. bu arada medileri dinliyo musun merak ediyorum ?
    çok taviz veriyosun karşılık bulamayınca yıkılıyosun. karşındakine değer verdikçe,kendi değerinden kaybediyosun. bu kişi sana karşı gerçek hissini açık açık söylemiş.gerçi buna nasıl cesarret etti bilemiyorum ama. ben olsam hayatta yapamamzdım mesela. hiç aynada kendine bakıyo mu acaba, ben nasılım diye ?(hiç sanmıyorum.) böylelerini kulak ardı edeceksin zeynep başka türlü üstsinden gelemezsin. inanır mısın,şu iki ylda o kadar çok şey yaşayıp gördüm ki,duyduklarımın çoğuna kulak asmıyorum. duyuyorum ama duymuyorum.sen de öğreneceksin bunu zamnla inanıyorum ben. onları kendi hesaplaşaasıyla baş başa bırakıcaksın işte o zman seni anlarlar. tabi o zamna kadar çok geç olur belki ama olması gereken budur bence. okuldan soğuman için bi sebep yok bence. niye diyceksin o var diyceksin ama senin onun dışında sürdürmen gereken bi hayatın daha var geleceğine giden bi hayat. o yüzden tam tersine,geleceğinin güzelleşmesi için okula asılman lazım. bilmem anlatabiliyo muyum ? amacım kesinlikle sana akıl vermek değil, (buna gerek bile duymuyorum.) sadece bazen olumsuzlukları görmemek gerektiğini söylemeye çalışıyorum.
    enerjim sana yansıdıysa ne mutlu canımın içi :* işte kendi çapımda ilerlemeye çalışıyomrum ben de.. gerçi bayadır bişeyleri eksik yapıyorum ama neyse :D telafi ederim sonra =) senin hayatın benimkinden daha yoğun aslında,ama sen alıştığın için sıradanlşmış,haksız mıyım ?
    heeyy heyy girmediğim sürece neler yapmadım ki ?:D en önemlisi annem yokken bir hafta hatta 10 gün boyunca evi idare ettim,yemeğiydi temizliğiydi :D gerçi annm yine bi sürü şikayette bulundu ama olsun ben halimden memnununm :D ( bi önceki yılı düşününce :D) aöf sınavlarım vardı onlara girdim iyi geçtriler çok şükür,şimdi finallere çalışmam lazım ama akşama bıraktım hiç halim yok. bu arada elimdeki kurs bştmek üzereyken yarın başka bir kursa başlıyorum,doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama.. :D öyle yani zeynepcim istediğim kişi olmaya çalışıyorum günlerim yoğun geçiyo gerçekten. hep benden konuşuyoruz,sen anlat neler yapıyosun,diğerleriyle aran nasıl,hayat nasıl gidiyo? anlat işte söyletme =)
    ya yanlış duydum ya da karşıtırdım kusuruma bakma lütfen. ee peki neler yapıyosun ? zaman nasıl geçiyo anlat bakalım bayadır konuşamadık özledim senin muhabbetini..=)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri