N
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• zaten değersiz görülmekten oluyo hep ,problem ordan başlıyo.ama biz kendi degerimizi bilicez inşlhh.
    benim yaşım 20. ailem beni hep değersiz gördüğü için sosyal fobinin olduğunu düşünüyorum.msn adresim profilimde vardır.
    seni en iyi ben ve benim gibi insanlar anlar arkadaşım, çok kısa zamanda kurtulmanı isterim bu problemden.ben biraz da zamana ihtiyaç olduğunu düşünüyorum çünkü.sabır da lazım.benim aslında çocukluktan beri bu problemim varmış şimdi farkediyorum,ama çok çok ileri seviyeye geldiği zaman oldu ölmek istedim sırf o derece, asla kurtulamıycam bu problemden diyodum şimdi bakış açım değişti az da olsa.değiştirmek de bizim elimiz de inancımız da.ben de de zayıflıyo bu inanç bazen ama ayakta tutmalıyız.
    acaba sizin bu probleminiz ne zaman başladı ne kadar süredir sizi çok fazla yoruyo.yaşınız gençse ne mutlu size , daha şanslısınız demektir.ayrıca kusura bakmayın mesajını simdi gördüm,daha önce görsem cvblardım.başka soracağınız şeyler olursa lütfen sorun,yardımcı olursam bende çok mutlu olurum.
    ben bir sosyal fobiyim.senin günlüklerini okudum ve sf den az da olsa uzaklaşmışsın.ama bende sf in etkisi gün geçtikçe artıyor.ben de senin kullandığın yöntemi kullanmak istiyorum.bu baş belası sf den nasıl kurtulacam.
    iyiyim çok teşekkür ederim.alakanız için çok müteşekkirim,çok mutlu oluyorum gercekten.iyi dilekleriniz çok iyi niyetlisiniz,iyi dilekler sunuyosunuz inşallah sizde çok fazla iyiliklerle karşılarsınız.hep mutlu olun sizde temennim.
    Nevresimcim slm ,günlüğüne baktım biraz sonrada profil sayfanı ziyaret edeyim dedim...nasılsın?inşllah hayatında hep güzellikler yaşanır kardeşim...
    a.s gülpor.

x-factor açıkcası tam bittiğini söyleyemem.hatta bununla ilgili özel telkin varmış onu edinmeyi düşünüyorum.ayrıca kızarma problemem sosyal fobiden ileri geldiği için, sf min azalmasından dolayı kızarma olayımda buna paralel olarak azalma gösterdi.başka sorunuz varsa seve seve yardımcı olrum.hep diyorum bu rahatsızlığı yaşıyanlar birbirini daha iyi anlar diye.
    selam ben gorkem.. bişey sorucam bu yuz kızarmasıyla ilgili probleminden nasıl kurtuldun utangaclıkla ilgisi olan yuz kızarıklıgından?

simdiden tesekkur ederim..=)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri