huriye_89
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Yeni yılın kutlu olsun canımmm.. Hep mutlu sağlıklı huzurlu olursun inşaAllah. :)))
    Özlendin.
    "insanlar aynı,duygular aynı,arzular aynıdır." demiştin bana bi zamanlar.. belki o zamn seni anlayamamış olabilirim ama şuan anlıyorum. Kesinlikle haklısın. herkes aynı,herkes bir. sadece,insanlar önce seni kendinin diğerlerinden farklı olduğuna inandırıyo,sonra her ne oluyorsa diğerlerinden farksızlaşıyo. işte bence asıl mesele bu.
    İçimdeki gücün farkındayım ama sanki yine de bir şeyler ters gidiyor umarım daha iyi olurum; sen de her zaman mutlu ol çünkü sonra kafana taktığın şeyleri düşünüyosun da ''bunu niye kafama takmışım ya'' diyosun. Çünkü zamanla bi anlamı kalmamaya başlıyo. Bunu farkettim :) O yüzden küçük ayrıntılara takılmadan bütünü görmeye çalışıyorum.

Mutlu olmayı her insan hakeder.
    Zamanla enerjim kalmasa bile yine de ayakta durmaya çalışıyorum - belki de hayata karşı en büyük savaşım budur.
    Sadece çok fazla kırıldım herkese her şeye. Eminim düzelicem zamanla, pes etmedim de bazı şeyler gerçekten olduğundan daha fazla canımı sıkmaya başladı. Böyle dönemlerde olacak tabii ki yeter ki sonunda sapa sağlam ayağa kalkabilmek.
    çoğu insan kendine ihanet edenlerden nefret eder. ben senin varlığına şükrediyorum. iyi ki girdin hayatıma. bunu belki hiç bilmiyceksin ama sayende büyüdüm ben,gerçekleri gördüm. evet seni hala çok özlüyo olabilirim ama eskisi gibi yanmıyo canım. iyi ki vardın,iyi ki gittin.
    Sanırım artık sürekli çalışma yapmaktan ve umutlu gibi olmaktan sıkıldım. Çalışmaları yaparım da içimde hiç istek yok artık hayata karşı sanki ne bileyim hiç anlaşılmayacağım bi dünyada yaşıyorum sanki. Faydasını görüyorum ama iki gün sonra yine aynıyım, yine karamsar ve cansız, içimdeki o enerjiyi bulmak için çok uğraştım ama bu güne kadar pek de faydasını göremedim. Ve güçlü durmaktan sıkıldım :) Umutlu olmakta bitmiyormuş devamı da gelmeliymiş. Yapamadım. :) Tek yaptığım kitap okumak ve yalnız kalmak. Dinleniyorum işte böylece hayatın sıkıntılarından.
    ben de hooponopono mu yarım bırakmıştım. yeniden başlamaya karar verdim. umarım bu kez istikrarlı olabilirim. Allahım sen bana güç ver.
    Her şeyi ihmal ediyorum şu aralar :P O ilk dinlediğim zaman tam olarak dinledim,başından sonuna kadar. Ama şimdi yarısını dinleyip bıraktım. Sanırım çok fazla sıkıldım hayattan. Bilmiyorum. Dün yazdığım mesaja baktım da baya umutluymuşum. Şimdi ondan eser yok.
    Hayat işte. :)
    Süpersin. Affetme meditasyonunu dinledim ben de dün ilk kez, çok değişik hissettim ve kendime güvenim geldi. Daha ilk dinlediğimde hemde. Her gün dinlersem sonuçları düşünemiyorum..
    Ben de seni seviyorum ve herkesi. Hatta affetmeye yeltenemediğim bir çok kişiyi bile, çok çok seviyorum... Özellikle bu sitedeki herkes dostummuş gibi, sanki hep hayatımda varmış gibi. :)

Ne kadar kırılsam bile asla yılmadan yeniden insanlara güvenmeyi seçiyorum ve değer veriyorum.
    Önümdeki engelleri kaldırıp yeniden yoluma devam ediyorum.
    BENCE BİZ HARİKAYIZ! ÖZELLİKLE DE SENİN KENDİNİ MOTİVE ETMEN ÇOK GÜZEL, çok takdir ediyorum seni her konuda umarım başarırsın dert ortağım.
    özlem hanımın mediyasonunda söylediği bi söz var,"olayı hatırla ama acıyı değil."
    keşke bizi acıtan olayları da unutabilsek.
    enerjim düne göre daha yüksekti bugün. kursaa gidince kendime geliyorum ben.. evde olmak beni mahvediyor. Allahım sen bana kısa zamanda düzgün bi rızık kapısı aç nolur..
    O kadar güzel anlattın ki, içindeki enerjin hiç bitmesin!
    Hep böyle olumlu bakmalıyız ki dünyaya başarı kendiliğinden gelsin ve bizi bulsun. :))

Bu dünyada sana kötülük yapmak isteyen insanlar çıkacak karşına,
    ama unutma ki iyilik yapmak isteyenler de çıkacak.
    Kimi insanın yüreği karanlık, kimininki aydınlıktır.
    Geceyle gündüz gibi.
    Dünyanın kötülüklerle dolu olduğunu düşünüp küsme,
    herkesin iyi olduğunu düşünüp hayal kırıklığına uğrama.

Seninle de paylaşmak istedim çok doğru çünkü. :)
    Düzelmeni çok istiyorum çünkü sen iyi olmayı hakediyosun, seni haketmeyen insanları çok fazla önemsemişsin bu güne kadar, hiç biri de değerini haketmemiş. Sana değer verenlerle yoluna devam et sağlam dur biliyorum güçlü olduğunu bu günleri de atlatacaksın.
    kendine inan :))
    Çok teşekkür ederim varlığını hissettirdiğin için :) içimi ferahlattın çoğu konuda iyiki varsın..
    Bugün küstüm ona ve bi daha konuşmak istemiyorum.
    Beni dinlediğin ve yardım ettiğin için teşekkür ederim canımm.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri